Н У Х Т

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 грудня 2020

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на самміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх. 

Викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції постійно вдосконалюють педагогічну майстерність та професійне зростання.

Нещодавно старший викладач Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмам підвищення кваліфікації «Критичне мислення для освітян» та «Академічна доброчесність».

Під час проходження онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян» на платформі «Prometheus» Ігор Устименко був ознайомлений зі стратегією та процедурою критичного мислення для підвищення особистісної ефективності та успішності ухвалених рішень; із теорією та методикою навчання з критичного мислення для посилення методологічної підготовки та сприяння успішності  викладацької діяльності; цілеспрямованим моделюванням емоцій під час освітнього процесу; розробленням власних методик навчання, заснованих на теорії розвитку критичного мислення.

Проходження курсу «Академічна доброчесність» у студії онлайн-освіти «EdEra», одним із розробником якого є «Проєкт сприяння академічній доброчесності в Україні» (SAIUP), сприяло отриманню викладачем нових знань у сфері академічної доброчесності й формуванню та розвитку ключових умінь із метою удосконалення освітнього процесу. 

Набуті під час підвищення кваліфікації знання, будуть використані Ігорем Устименком під час викладання дисциплін освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Харчові технології та інженерія» зі спеціальності 181 «Харчові технології» для забезпечення якості освітніх послуг та ефективного планування освітнього процесу.

Опублікований: 10-12-2020
Читайте також:
Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

20 травня 2019 року делегація Всеукраїнської громадської організації «Спілка холодильщиків України» у складі викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, доцентів Валерія Возного і Олексія Пилипенка та асистента Романа Грищенка відвідала м. Мінськ (Республіка Біл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Холодильщиків Мінська (Білорусь) відвідали викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 23 травня 2019

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти висловило подяку завідувачеві кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, професору Олександру Гавві за роботу у складі галузевої експертної ради з механічної інженерії і внесок у роботу галузевих експертних рад та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ 29 березня 2024

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 15 березня 2024 р., на 74-му році, обірвалося життя професора кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, засновника факультету автоматизації і комп’ютерних систем Ельперіна Ігоря Володимировича. Упродовж 2000-2005 рр. він був деканом новоствореного факультету автоматизації і комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам’ять Ельперіну Ігорю Володимировичу 15 березня 2024

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності

30 вересня 2024 р. у рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» лекторка, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Кирпіченкова організувала онлайн-лекторій для здобувачі освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Гостьова спікера, шеф-кондитерка кондитерської «Cake Production» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень – новий лекторій із залученням фахівця-практика індустрії гостинності 03 жовтня 2024