Н У Х Т

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 грудня 2020

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на самміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх. 

Викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції постійно вдосконалюють педагогічну майстерність та професійне зростання.

Нещодавно старший викладач Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмам підвищення кваліфікації «Критичне мислення для освітян» та «Академічна доброчесність».

Під час проходження онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян» на платформі «Prometheus» Ігор Устименко був ознайомлений зі стратегією та процедурою критичного мислення для підвищення особистісної ефективності та успішності ухвалених рішень; із теорією та методикою навчання з критичного мислення для посилення методологічної підготовки та сприяння успішності  викладацької діяльності; цілеспрямованим моделюванням емоцій під час освітнього процесу; розробленням власних методик навчання, заснованих на теорії розвитку критичного мислення.

Проходження курсу «Академічна доброчесність» у студії онлайн-освіти «EdEra», одним із розробником якого є «Проєкт сприяння академічній доброчесності в Україні» (SAIUP), сприяло отриманню викладачем нових знань у сфері академічної доброчесності й формуванню та розвитку ключових умінь із метою удосконалення освітнього процесу. 

Набуті під час підвищення кваліфікації знання, будуть використані Ігорем Устименком під час викладання дисциплін освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Харчові технології та інженерія» зі спеціальності 181 «Харчові технології» для забезпечення якості освітніх послуг та ефективного планування освітнього процесу.

Опублікований: 10-12-2020
Читайте також:
На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Відвідування галузевих виставкових заходів нашими здобувачами стало невід’ємною частиною навчального процесу. Адже це найкраща можливість познайомитися з найсучаснішими трендами виробництв – новітнім обладнанням, інноваційними технологіями і сировиною, нестандартними бізнесовими рішеннями, а також поспілкуватися з виробничниками й з перших рук отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Food Tech Expo побували третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 08 грудня 2022

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки разом із компанією «FESTO» провели майстер-клас та олімпіаду з мехатроніки

З 11 по 15 червня  ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» проводило  щорічний освітній проект «Тиждень знань-2018».  Захід відбувався в спеціалізованому Університеті підприємства «АрселорМіттал», який знаходиться в Кривому Розі. Основними напрямками в цьому році стали новітні технології, робота в команді, управління змінами і особиста ефективність. Тради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки разом із компанією «FESTO» провели майстер-клас та олімпіаду з мехатроніки 15 червня 2018

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги

З 21 по 23 червня в Києві за підтримки Посольства Індії в Україні проводяться заходи з нагоди святкування Міжнародного дня йоги. Цьогорічне свято – ювілейне, оскільки 21 червня було одностайно оголошено Міжнародним днем йоги усіма країнами-учасницями ООН у 2014 році. Організатори пропонують насичену та цікаву програму – від занять йогою для новачк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасники Міжнародного дня йоги 21 червня 2024

Чоловіча збірна НУХТ – бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу серед команд закладів вищої освіти

23-24 квітня у місті Львів відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з футзалу, участь у якому брала чоловіча збірна команда нашого університету. Підтримати наших спортсменів поїхали проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко й завідувач кафедри фізичного виховання Ірина Павлюк. Спочатку наші збірники грали з господарями фіналу чотирь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна НУХТ – бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу серед команд закладів вищої освіти 25 квітня 2019