Н У Х Т

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 грудня 2020

Шляхом постійного самовдосконалення прямують викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції

Однією з глобальних цілей сталого розвитку, затверджених у 2015 році на самміті ООН, є забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх. 

Викладачі кафедри технології ресторанної  і аюрведичної продукції постійно вдосконалюють педагогічну майстерність та професійне зростання.

Нещодавно старший викладач Ігор Устименко пройшов онлайн-навчання по програмам підвищення кваліфікації «Критичне мислення для освітян» та «Академічна доброчесність».

Під час проходження онлайн-курсу «Критичне мислення для освітян» на платформі «Prometheus» Ігор Устименко був ознайомлений зі стратегією та процедурою критичного мислення для підвищення особистісної ефективності та успішності ухвалених рішень; із теорією та методикою навчання з критичного мислення для посилення методологічної підготовки та сприяння успішності  викладацької діяльності; цілеспрямованим моделюванням емоцій під час освітнього процесу; розробленням власних методик навчання, заснованих на теорії розвитку критичного мислення.

Проходження курсу «Академічна доброчесність» у студії онлайн-освіти «EdEra», одним із розробником якого є «Проєкт сприяння академічній доброчесності в Україні» (SAIUP), сприяло отриманню викладачем нових знань у сфері академічної доброчесності й формуванню та розвитку ключових умінь із метою удосконалення освітнього процесу. 

Набуті під час підвищення кваліфікації знання, будуть використані Ігорем Устименком під час викладання дисциплін освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Харчові технології та інженерія» зі спеціальності 181 «Харчові технології» для забезпечення якості освітніх послуг та ефективного планування освітнього процесу.

Опублікований: 10-12-2020
Читайте також:
Магістранти вражають рівнем кваліфікації

14 лютого 2023 року на кафедрі технології консервування відбулося найскладніше засідання екзаменаційної комісії (ЕК) в умовах військового стану із захисту магістерських робіт здобувачів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти вражають рівнем кваліфікації 16 лютого 2023

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій

На запрошення викладачів Навчально-наукового інституту харчових технологій учні гімназії № 59 імені О.М. Бойченка міста Києва днями відвідали університет. Вони ознайомилися зі структурою нашого закладу освіти, зі спеціальностями та освітніми програмами, перевагами вибору навчання в НУХТ, а найголовніше – занурилися в атмосферу студентського життя. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київські гімназисти в гостях у Навчально-науковому інституті харчових технологій 16 квітня 2024

Іnternet-конференція з автоматизації

26 листопада 2021 р. на базі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) НУХТ відбулася VІІІ Міжнародна науково-технічна Internet-конференція «Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами», до участі у якій долучилися науковці ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Іnternet-конференція з автоматизації 30 листопада 2021

Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів

У рамках співпраці нашого університету з ліцеєм №33 міста Києва, на кафедру фізики та професійної безпеки завітали дев’ятикласники, де їх гостинно зустріли викладачі кафедри та провели майстер-клас «Оптичні явища навколо нас». На початку зустрічі усіх привітала завідувачка кафедри Світлана Літвинчук, акцентувавши увагу на важливості оптичних явищ,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оптичні явища навколо нас: майстер-клас кафедри фізики для столичних ліцеїстів 22 жовтня 2024