Н У Х Т

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

23 листопада 2023

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової.

Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про репутацію компанії очима тих, хто її створює); як аналізує бренд Корпорація «Артеріум» (особливості моніторингу, секрети і фішки команди корпорації); як розвиває бренд Корпорація «Артеріум» (активні проєкти, перспективи і напрями розвитку), що обирає компанія для власної популяризації серед різних вікових груп з метою залучення кращих фахівців ринку праці.

Спікерка продемонструвала реальні інструменти, які використовують у роботі і застосунки, що допомагають робити прогнози і бачити можливості. Розповіла багато випадків про роботу над брендом і їх вплив на зростання прибутків компанії.

Окремої уваги заслуговує діалог, який зав’язався з аудиторією. Здобувачі освіти і викладачі цікавилася особливостями стипендіальних програм і пакетами страхування й соціального забезпечення для співробітників і членів їх сімей; результати участі в соціальних проєктах до 2022 року і як змінюються вони тепер; чим живе зараз компанія і які перспективи вбачає в розвитку бренду Корпорації і власного Корпоративного університету, тощо.

Неймовірно швидко і цікаво минула зустріч. Тема дуже цікава і актуальна, тому планується обговорювати і доповнювати її разом надалі. Кафедра економіки і права дякує Корпорації «Артеріум» і особисто Анні Єгоровій за інформативну зустріч, теплу атмосферу і приємний конструктивний діалог.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Міст для пошуку знань в умовах пандемії

Карантин не є перешкодою для саморозвитку. Маючи бажання до пошуку та пізнання чогось нового, здобувачі освіти стикаються з питанням: а де ж дізнатися, що досліджують сучасні науковці? Першим на думку спадає пошук інформації в інтернеті, книгах, наукових публікаціях тощо. Проте, іншим сучасним варіантом є віртуальні наукові конференції. Існує кіль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міст для пошуку знань в умовах пандемії 19 січня 2021

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Оголошено результати додаткової сесії магістерських іспитів

Результати додаткової сесії єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для вступу в магістратуру розміщені в кабінетах учасників тестування. Тож вступники до магістратури, які брали участь у додатковій сесії ЄФВВ, можуть сформувати екзаменаційну картку для вступу до університету. Для цього потрібно скористатися вкладкою «Результати» в кабінеті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошено результати додаткової сесії магістерських іспитів 17 серпня 2023

Практика закріплює теорію

З 16 січня по 26 лютого здобувачі освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» проходять виробничу практику, яка є обов’язковим елементом освітньо-професійної підготовки. Практичну підготовку здобувачів за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» забезпечують кращі готельні та ресторанні підприєм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика закріплює теорію 20 лютого 2023