Н У Х Т

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

23 листопада 2023

Бренд роботодавця – практичними порадами ділиться керівниця Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»

Ми продовжуємо освітню співпрацю з Корапорацією «Артеріум», і сьогодні всі бажаючі мали можливість відвідати гостьову онлайн-лекцію «Бренд роботодавця» керівниці Корпоративного університету Корпорації «Артеріум» Анни Єгорової.

Фахівчиня дала відповіді питання, що таке бренд роботодавця і навіщо він компанії (неймовірно, як багато ми не знали про репутацію компанії очима тих, хто її створює); як аналізує бренд Корпорація «Артеріум» (особливості моніторингу, секрети і фішки команди корпорації); як розвиває бренд Корпорація «Артеріум» (активні проєкти, перспективи і напрями розвитку), що обирає компанія для власної популяризації серед різних вікових груп з метою залучення кращих фахівців ринку праці.

Спікерка продемонструвала реальні інструменти, які використовують у роботі і застосунки, що допомагають робити прогнози і бачити можливості. Розповіла багато випадків про роботу над брендом і їх вплив на зростання прибутків компанії.

Окремої уваги заслуговує діалог, який зав’язався з аудиторією. Здобувачі освіти і викладачі цікавилася особливостями стипендіальних програм і пакетами страхування й соціального забезпечення для співробітників і членів їх сімей; результати участі в соціальних проєктах до 2022 року і як змінюються вони тепер; чим живе зараз компанія і які перспективи вбачає в розвитку бренду Корпорації і власного Корпоративного університету, тощо.

Неймовірно швидко і цікаво минула зустріч. Тема дуже цікава і актуальна, тому планується обговорювати і доповнювати її разом надалі. Кафедра економіки і права дякує Корпорації «Артеріум» і особисто Анні Єгоровій за інформативну зустріч, теплу атмосферу і приємний конструктивний діалог.

Опублікований: 23-11-2023
Читайте також:
Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» знайомились з інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. Аюрведа – одна з найдавніших холістичних систем оздоровлення організму, вагомою складовою якої є правильна організація харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування повинні відпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачі сертифікатної програми познайомилися з основами аюрведичного харчування 25 листопада 2020

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна

Днями відбулася зустріч викладачів кафедри економіки праці та менеджменту й здобувачів вищої освіти першого, другого та третього рівнів вищої освіти (бакалаврів, магістрів, докторів філософії), які навчаються за освітньо-професійними програмами «Менеджмент», «Менеджмент персоналу», «Менеджмент та адміністрування», «Облік і аудит» та освітньо-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців PwC Україна 29 вересня 2023

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022

НУХТ – у Пирятині

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, професор Валентин Олішевський, доцент Євген Бабко та відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Дмитро Люлька продовжили профорієнтаційний марафон університету, ініційований п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у Пирятині 01 травня 2024