Доцентки кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Оксана Топчій та Ольга Чернюшок на запрошення ТОВ «Фудреформ» взяли участь у зустрічі «Глибока переробка: практики, ідеї, партнерства».
Ця важлива подія, присвячена розвитку глибокого перероблення агропродукції в Україні, об’єднала експертів, представників бізнесу, індустрії та державного сектору задля обміну досвідом, пошуку ефективних рішень і налагодження партнерств.
Учасники заходу обговорювали сучасні практики глибокого перероблення сировини; інноваційні підходи в агро- та харчовій промисловості; виклики і можливості для українських виробників; ефективність синергії освіти, науки та бізнесу.
Невід’ємною частиною зустрічі стала екскурсія виробничими потужностями компанії «Фудреформ» – унікального українського підприємства, що демонструє сучасний підхід до глибокого перероблення. Це була чудова можливість побачити ефективні технології в дії та переконатися, як інновації змінюють харчову промисловість в нашій країні.
Саме в таких форматах народжуються ідеї, які здатні змінювати цілі галузі. Наші учасниці вдячні організаторам за потужну платформу для діалогу, обміну досвідом і формування партнерств.