Н У Х Т

«Крижане серце»: незвичайна історія на movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

20 листопада 2023

«Крижане серце»: незвичайна історія на movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Крижане серце» – один із найкращих мультфільмів в історії та знову володар Оскару (2013) був обраний для movie club здобувачами груп ГС-4-4 і ГС-4-4ск та викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлією Ткачук.

Перед учасниками клубу постала казкова історія про двох сестер-принцес Ельзу та Анну. Ельза, що має здатність чаклувати холодні заклинання, виходить із себе і, піддавшись гніву і страху, занурює королівство Еренделл у вічний холод. У паніці дівчина тікає в гори. Анна вирушає слідом за старшою сестрою, щоб умовити її звільнити країну від вічної зими. Щоб врятувати Еренделл і дорогих їм людей, герої об'єднуються проти могутньої стихії.

Після перегляду перейшли до активного обговорення й виокремлення головних тем та ідей фільму – здобувачі відзначили незрілість головної героїні та засудили її прагнення вийти заміж за першого зустрічного хлопця, говорили про важливість цінувати, довіряти та не закриватися від близьких людей, особливу увагу приділили сестринським стосункам. Розмовляли про важливість вибору правильних друзів. Про самопожертву Ельзи, яка відсторонюється від сестри аби не нашкодити їй. Також відзначили, нетиповість мультфільму, адже головну героїню рятує її сестра, а головний антагоніст – прекрасний принц.

Крім насолоди від перегляду чудової анімаційної стрічки, четвертокурсники вчергове «прокачали» свої мовні скіли. Викладачка дякує студентам за ініціативу та активну роботу!

Опублікований: 20-11-2023
Читайте також:
Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці

У рамках лабораторного заняття здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Технології харчування»  з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся майстер-клас «healthy sweets» випускниці кафедри Жанни Коробченко за участю викладачок, доценток Наталії Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні солодощі навчилися готувати наші здобувачі на майстер-класі від успішної випускниці 10 вересня 2021

Бібліотека – завжди поруч!

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету нагадує, що для університетської спільноти протягом 2025 року відкрито доступ до низки провідних онлайн-платформ, які можуть бути корисними як для освітніх, так і для наукових цілей. Наразі маємо доступ до: • Довідника спеціаліста з охорони праці – ресурсу для пошуку нормативної документації, пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека – завжди поруч! 10 липня 2025

До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ

У Києві відбулася ХІV науково-практична конференція «Пакувальна індустрія», організована Клубом пакувальників. Захід зібрав кращих фахівців пакувальної галузі для обговорення нагальних питань розвитку та інновацій пакувальної техніки. Наш університет представляли фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, професор Людмила Кривопляс-Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До активного обговорення розвитку пакувальної індустрії в Україні долучилися науковці НУХТ 02 жовтня 2020