Н У Х Т

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

13 квітня 2023

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка був радий вітати гостей Дня відкритих дверей нашого університету у змішаному форматі.

Після загальноуніверситетської частини профорієнтаційного івенту майбутні вступники та їхні рідні мали можливість долучитися до екскурсій структурними підрозділами.

На факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка відвідувачів чекало частування смаколиками та гарячими напоями, тематичне сервірування столу до світлого свята Великодня, воркшоп зі складання серветок від студентів-першокурсників, кондитерський майстер-клас, екскурсія сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентація яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Теплу родинну атмосферу для учасників Дня відкритих дверей створили викладачі і студенти факультету. Родзинкою профорієнтаційного івенту, яка додала смаку, став майстер-клас з технології шоколадних цукерок від шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду» Діани Макаренко, здобувачки освіти, яка вдало поєднує навчання на денній формі за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і працевлаштування за фахом. Викладацький колектив випускової кафедри неймовірно гордий, що майстер-клас проводила талановита студентка, яка поділилася досвідом, навичками, враженнями від навчання з майбутніми вступниками.

Гості дізналися тонкощі технології ексклюзивних hand-made шоколадних цукерок, виготовили їх самостійно під чітким керівництвом професійної шоколатьє з найякіснішої натуральної сировини, декорували, дізналися цікаві факти про шоколад і найочікуваніший етап дійства – дегустування. Додому відвідувачі йшли не з порожніми руками, а з приємними емоціями і солодкими смаколиками від закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», якому колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний за багаторічне партнерство у забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Тих, хто не зміг бути особисто, чекали о в онлайні. Цього разу до заходу змогли долучитися понад 40 майбутніх вступників зі шкіл, гімназій, відокремлених структурних підрозділів НУХТ. Колективу факультету приємно було зустрітися в онлайні з переможцями із числа здобувачів освіти фахових коледжів кулінарного віртуального конкурсу Масниця-FEST 2023, який відбувся на факультеті наприкінці лютого.

У онлайн-просторі майбутніх вступників зустрічали деканка факультету Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, заступниця завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Олег Кузьмін, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський.

На онлайн-гостей чекали екскурсія університетом, студентським гуртожитком і спортивним комплексом, розповіді про унікальність освітніх програм і перспективи працевлаштування випускників від представників випускових кафедр, ґрунтовна інформація щодо першого та важливого кроку вступної кампанії 2023 – реєстрації на НМТ-2023, особливостей навчального процесу та позанавчального студентського різностороннього розвитку.

Усіх гостей запросили долучатися до телеграм-каналів для вступників для перманентного консультування та інформування про професійні заходи, лекторії, воркшопи факультету, до яких можуть долучитись і вони.

Для випускників школи – https://t.me/abiturientgrtb

Для випускників коледжу – https://t.me/abiturient2021grtb

Сподіваємося, майбутні вступники дізналися відповіді на питання, що їх хвилюють, а колективу викладачів і здобувачів освіти вдалося подарувати їм щирі емоції і впевненість, що НМТ успішно буде складено і вибір спеціальності мрії зроблено.

Якщо ви не були з нами цього дня, запрошуємо до перегляду відео із зустрічі https://www.youtube.com/watch?v=zQIFlfBN7Ys

Дружна сім’я факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка вдячна гостям профорієнтаційного івенту й із нетерпінням очікує на наступну гостинну зустріч!

Опублікований: 13-04-2023
Читайте також:
Пакувальні машини та технології очима молоді

У рамках 88-ї Міжнародної наукової конференції «Наукові досягнення молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» молоді вчені, аспіранти і студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки працюють у секції «Харчові технології та інженерія», підсекції «Машини та технології пакування», присвяченій актуальним питанням в індустрії па...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальні машини та технології очима молоді 02 травня 2022

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні

Державна атестація наукової діяльності вишів, підпорядкованих МОН, відбудеться цього року – прийом документів від університетів почнеться в серпні. Порядок і методика атестації залишаться без змін, тож закладам вищої освіти потрібно буде подати інфоматеріали за 2015-2019 роки. Про це повідомила генеральний директор директорату науки та інновацій М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Держатестація наукових напрямів університетів стартує у серпні 20 липня 2020

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 квітня 2018

Профорієнтаційний марафон осені розпочато

Зовсім скоро, 2-го жовтня, наш університет зустрічатиме майбутніх вступників, їх батьків і всіх охочих на традиційному заході онлайн-дні відкритих дверей. Саме в цей час на кафедрі біотехнології і мікробіології стартував осінній  профорієнтаційний марафон. Цього разу він розпочався із зустрічі з учнями крайнього курсу Першого Київського медичного к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний марафон осені розпочато 28 вересня 2021