Н У Х Т

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

13 квітня 2023

AbitFest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка був радий вітати гостей Дня відкритих дверей нашого університету у змішаному форматі.

Після загальноуніверситетської частини профорієнтаційного івенту майбутні вступники та їхні рідні мали можливість долучитися до екскурсій структурними підрозділами.

На факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка відвідувачів чекало частування смаколиками та гарячими напоями, тематичне сервірування столу до світлого свята Великодня, воркшоп зі складання серветок від студентів-першокурсників, кондитерський майстер-клас, екскурсія сучасним спеціалізованим комплексом навчальних лабораторій, спілкування з викладачами і студентами, відеопрезентація яскравого і насиченого подіями студентського життя.

Теплу родинну атмосферу для учасників Дня відкритих дверей створили викладачі і студенти факультету. Родзинкою профорієнтаційного івенту, яка додала смаку, став майстер-клас з технології шоколадних цукерок від шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду» Діани Макаренко, здобувачки освіти, яка вдало поєднує навчання на денній формі за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» і працевлаштування за фахом. Викладацький колектив випускової кафедри неймовірно гордий, що майстер-клас проводила талановита студентка, яка поділилася досвідом, навичками, враженнями від навчання з майбутніми вступниками.

Гості дізналися тонкощі технології ексклюзивних hand-made шоколадних цукерок, виготовили їх самостійно під чітким керівництвом професійної шоколатьє з найякіснішої натуральної сировини, декорували, дізналися цікаві факти про шоколад і найочікуваніший етап дійства – дегустування. Додому відвідувачі йшли не з порожніми руками, а з приємними емоціями і солодкими смаколиками від закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», якому колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний за багаторічне партнерство у забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

Тих, хто не зміг бути особисто, чекали о в онлайні. Цього разу до заходу змогли долучитися понад 40 майбутніх вступників зі шкіл, гімназій, відокремлених структурних підрозділів НУХТ. Колективу факультету приємно було зустрітися в онлайні з переможцями із числа здобувачів освіти фахових коледжів кулінарного віртуального конкурсу Масниця-FEST 2023, який відбувся на факультеті наприкінці лютого.

У онлайн-просторі майбутніх вступників зустрічали деканка факультету Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, заступниця завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак, гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» бакалаврського рівня Олег Кузьмін, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський.

На онлайн-гостей чекали екскурсія університетом, студентським гуртожитком і спортивним комплексом, розповіді про унікальність освітніх програм і перспективи працевлаштування випускників від представників випускових кафедр, ґрунтовна інформація щодо першого та важливого кроку вступної кампанії 2023 – реєстрації на НМТ-2023, особливостей навчального процесу та позанавчального студентського різностороннього розвитку.

Усіх гостей запросили долучатися до телеграм-каналів для вступників для перманентного консультування та інформування про професійні заходи, лекторії, воркшопи факультету, до яких можуть долучитись і вони.

Для випускників школи – https://t.me/abiturientgrtb

Для випускників коледжу – https://t.me/abiturient2021grtb

Сподіваємося, майбутні вступники дізналися відповіді на питання, що їх хвилюють, а колективу викладачів і здобувачів освіти вдалося подарувати їм щирі емоції і впевненість, що НМТ успішно буде складено і вибір спеціальності мрії зроблено.

Якщо ви не були з нами цього дня, запрошуємо до перегляду відео із зустрічі https://www.youtube.com/watch?v=zQIFlfBN7Ys

Дружна сім’я факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка вдячна гостям профорієнтаційного івенту й із нетерпінням очікує на наступну гостинну зустріч!

Опублікований: 13-04-2023
Читайте також:
Шляхами Великого Кобзаря...

Тарас Шевченко –  одна з тих культових особистостей, яка сформувала обличчя української нації. Слово Кобзаря торкається душі кожного українця, об’єднує їх, спонукає до зміцнення могутності України. Поринути в дух Шевченкового часу мали змогу студенти першого курсу університету, які разом із професоркою кафедри гуманітарних дисциплін Надією Левицьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхами Великого Кобзаря... 21 листопада 2023

Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників

Цьогоріч на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці вперше лабораторні роботи проходять у режимі онлайн. Нелегко всім, але, напевно, найскладніше першокурсникам. І так все нове, незвідане і незрозуміле, а тут ще й лабораторки «по телевізору». Викладачі намагаються зробити так, щоб заняття мінімально відрізнялися від лабораторних у реалі. Зокр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні онлайн-лабораторні для першокурсників 24 вересня 2020

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне

Доцентка кафедри економіки і права, гарантка освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Оксана Відоменко з 30 жовтня по 13 листопада 2024 року проходила навчання на англомовному курсі «Цифрова трансформація в зеленому туризмі: європейські практики та сталість» (обсягом 1 кредит ECTS), організованому в рамках проєкту Жана Моне «T...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікації, долучаючись до англомовного курсу програми Жана Моне 15 листопада 2024

За два дні розпочинається приймання документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»

19 липня починається приймання заяв і документів для участі у конкурсному відборі на навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» вступників на основі повної загальної середньої освіти. Спеціальності і освітні програми нашого університету наведені тут.  Нагадуємо, що цього року дозволяється подати не більше 5 заяв на бюджет та не більше 10...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За два дні розпочинається приймання документів на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» 17 липня 2025