Н У Х Т

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

02 грудня 2021

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовного проєкту, кандидат технічних наук, доцент Національного авіаційного університету Олександр Башта.

Лектор звернув особливу увагу на серії стандартів із менеджменту якості та безпеки харчових продуктів.

Матеріали лекції стануть добрим підґрунтям до вивчення наступної теми «Кваліметрична оцінка якості продуктів оздоровчого призначення» з навчальної дисципліни поточного семестру «Оптимізація технологічних процесів виробництва оздоровчих продуктів». А також вступом до детального вивчення питань якості та безпеки харчових продуктів, із якими здобувачі познайомляться в наступному семестрі в рамках навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів».

До заходу також долучилися викладачі та завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна.

Викладачі сподіваються, що проведення англійською мовою частини лекційних занять із фахових дисциплін допоможе здобувачам вищої освіти розвинути свої комунікативні навички англійською мовою не лише під час навчання в університеті, а й у подальшій практичній професійній діяльності. 

Опублікований: 02-12-2021
Читайте також:
Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Вступникам до НУХТ: оприлюднені вимоги до написання мотиваційного листа

Однією з необхідних складових вступу до закладів вищої освіти в цьому році є мотиваційний лист. Кожний виш має сам визначити вимоги до оформлення його тексту. І Приймальна комісія НУХТ уже завершила цю роботу. Вимоги до мотиваційного листа вступників до нашого університету у 2022 році розроблені, затверджені й оприлюднені. Отже, аби цього року ста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до НУХТ: оприлюднені вимоги до написання мотиваційного листа 02 червня 2022

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник

Вийшов друком підручник «Інноваційне обладнання мʼясопереробних підприємств», співавторами якого є співробітники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. У підручнику наведено сучасні форми організації технічних комплексів із виробництва продукції м'ясо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв випустив новий підручник 25 жовтня 2021

Черговий науковий олімп здобувача-менеджера персоналу ‒ перемога у міжнародному конкурсі!

На базі Київського національного університету технологій та дизайну за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся Міжнародний конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти за напрямом «Public and Corporate Management». Конкурс проводився у два етапи: на першому етапі здійснювалося рецензування наукових ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий науковий олімп здобувача-менеджера персоналу ‒ перемога у міжнародному конкурсі! 23 листопада 2023