Н У Х Т

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

02 грудня 2021

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовного проєкту, кандидат технічних наук, доцент Національного авіаційного університету Олександр Башта.

Лектор звернув особливу увагу на серії стандартів із менеджменту якості та безпеки харчових продуктів.

Матеріали лекції стануть добрим підґрунтям до вивчення наступної теми «Кваліметрична оцінка якості продуктів оздоровчого призначення» з навчальної дисципліни поточного семестру «Оптимізація технологічних процесів виробництва оздоровчих продуктів». А також вступом до детального вивчення питань якості та безпеки харчових продуктів, із якими здобувачі познайомляться в наступному семестрі в рамках навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів».

До заходу також долучилися викладачі та завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна.

Викладачі сподіваються, що проведення англійською мовою частини лекційних занять із фахових дисциплін допоможе здобувачам вищої освіти розвинути свої комунікативні навички англійською мовою не лише під час навчання в університеті, а й у подальшій практичній професійній діяльності. 

Опублікований: 02-12-2021
Читайте також:
В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій

У Національному університеті харчових технологій працюють освітні центри «Донбас-Україна» для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, та «Крим-Україна» для осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя. Такі вступники мають право вступати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працюють освітні центри для вступу за спрощеною процедурою для вступників із тимчасово окупованих територій 04 серпня 2020

Продуктивна лабораторна робота

Кожну середу студенти-біотехнологи, які навчаються на третьому курсі, мають можливість підтвердити теоретичні знання з дисципліни «Загальна мікробіологія» на лабораторних роботах. І минула середа не стала виключенням. Так, студенти аналізували здатність мікроорганізмів гідролізувати желатин і казеїн (молочний білок), катаболізувати амінокислоти з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна лабораторна робота 18 листопада 2019

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у вебінарі «Рожеве вино», організованому Торгово-промисловою палатою України, Посольством Франції в Україні, Шато Чизай Академією разом із Вищою національною школою агрономії Бордо. Вебінар був присвячений особливостям технології рожевих тихих вин для отри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці НУХТ вивчають досвід зарубіжних колег 29 квітня 2021

Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського відбулося традиційне свято – зустріч керівництва міста зі стипендіатами Вінницької міської ради. Приємно, що серед обдарованої молоді були і студенти Вінницького коледжу НУХТ: випускниця автомеханічного відділення Надія Грабенко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання приймають студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міської ради 26 грудня 2019