Н У Х Т

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

02 грудня 2021

Гостьова лекція англійською мовою для магістрантів кафедри технології оздоровчих продуктів

1 грудня 2021 р. на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Гостьову онлайн-лекцію англійською мовою «Quality Management Systems. Quality Basics» прочитав викладач англомовного проєкту, кандидат технічних наук, доцент Національного авіаційного університету Олександр Башта.

Лектор звернув особливу увагу на серії стандартів із менеджменту якості та безпеки харчових продуктів.

Матеріали лекції стануть добрим підґрунтям до вивчення наступної теми «Кваліметрична оцінка якості продуктів оздоровчого призначення» з навчальної дисципліни поточного семестру «Оптимізація технологічних процесів виробництва оздоровчих продуктів». А також вступом до детального вивчення питань якості та безпеки харчових продуктів, із якими здобувачі познайомляться в наступному семестрі в рамках навчальної дисципліни «Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів».

До заходу також долучилися викладачі та завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка Галина Сімахіна.

Викладачі сподіваються, що проведення англійською мовою частини лекційних занять із фахових дисциплін допоможе здобувачам вищої освіти розвинути свої комунікативні навички англійською мовою не лише під час навчання в університеті, а й у подальшій практичній професійній діяльності. 

Опублікований: 02-12-2021
Читайте також:
Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь». Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України 12 квітня 2024

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів завершилася переддипломна практика здобувачів 4-го курсу. Перед початком практики на засіданні кафедри була затверджена процедура її проведення в умовах загальнонаціонального карантину, відповідно до неї завчасно усім студентам було повідомлено, яким чином відбуватиметься цей захід у цьому навчальном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів успішно захистили звіти за результатами проходження переддипломної практики 05 травня 2020

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі

Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати  страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Вирішили опанувати мистецтво приготування сінабонів і студенти групи 41-ТХ Полтавського фахового коледжу НУХТ і звернулися за допомогою до викладачки Оксани Палаш, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готувати солодкі сінабони навчилися наші здобувачі 25 жовтня 2022

Ми шукаємо талановиту молодь: відбулася зустріч зі старшокурсниками Сумського фахового коледжу НУХТ

Фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності продовжують знайомити майбутніх вступників з нашим університетом й освітніми пропозиціями наших навчально-наукових інститутів і факультетів. Наразі триває цикл зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів НУХТ, до яких долучаються представники навчальних підрозділів, приймально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ми шукаємо талановиту молодь: відбулася зустріч зі старшокурсниками Сумського фахового коледжу НУХТ 14 лютого 2024