Н У Х Т

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу

27 серпня 2018

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу

19-26 серпня у Казахстані відбувся Чемпіонат світу серед студентів із футзалу, участь у якому взяли чоловіча та жіноча студентські збірні України. До складу обох українських збірних увійшли і студенти НУХТ – Віталій Дзюба, Ганна Сидоренко і Анастасія Чиженок.

Наші збірники продемонстрували високий клас майстерності – жіноча збірна в груповому раунді здобула впевнені перемоги над командами Польщі, Канади, Росії та Ізраїлю, а чоловіча збірна у своїй групі перемогла збірні Німеччини, Таїланду, Хорватії та Польщі.

У півфіналі наші дівчата перемогли збірну Франції, а юнаки, на жаль, поступилися росіянам.

У фінальній грі дівчата протистояли російській збірні, та вдруге перемогти суперниць їм не вдалося. Тож, жіноча збірна України у підсумку посіла друге місце та завоювала срібні медалі Чемпіонату.

Юнаки грали матч за третє місце з командою Португалії і здолали суперника з рахунком 3:0. Чоловіча збірна України виборола третє місце та завоювала бронзові медалі Чемпіонату.

Зауважимо, що наші студенти були в числі кращих на футзальному майданчику у складі обох збірних, демонструючи яскраву, майстерну, видовищну гру. На рахунку Ганни Сидоренко три голи у воротах польської збірної, Анастасія Чиженок «розписалася» у воротах ізраїльської команди, а Віталій Дзюба забив голи у матчах із німецькою та польською збірними.

На турнірі такого рангу, як Чемпіонат світу, здобути медалі будь-якого ґатунку дуже престижно, тож вітаємо наших спортсменів і бажаємо ще багато не менш яскравих і впевнених перемог!

 

Опублікований: 27-08-2018
Читайте також:
Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

Перший день зими – прекрасний привід для зустрічі з майбутніми здобувачами вищої освіти, цьогорічними випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» вирішили на кафедрі технології ресторанної та аюрведичної продукції і влаштували онлайн-спілкування. Доцентки Віра Зуйко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стільникова профорієнтація від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 02 грудня 2020

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Висока якість викладання – запорука успіху

Початок навчального року є важливою подією не лише для студентів, а й для викладачів, які готують, систематизують і представляють навчальний матеріал у вигляді практичних, лабораторних та лекційних занять. Звичайно, особливу увагу лектори приділяють якості підготовки лекцій та щорічно проходять атестацію свого професійного рівня і організовують від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока якість викладання – запорука успіху 30 вересня 2020

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

18 квітня 2018 р. у найстарішому вищому технічному навчальному закладі України та Східної Європи – Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», в якому взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ. На кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 19 квітня 2018