Н У Х Т

Мust visit для майбутніх фахівців індустрії гостинності

01 грудня 2023

Мust visit для майбутніх фахівців індустрії гостинності

Здобувачі-бакалаври першого і другого курсу разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Корецькою, Ганною Березовою та Ольгою Коваль відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023, щоб познайомитися з новими трендами індустрії гостинності.

Експофорум – це презентації новітнього обладнання, інноваційних технологій, вражаючих послуг і рішень, а також – платформа для обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесом у секторі HoReCa. Крім того, у рамках виставки відбувалися презентації, лекції та майстер-класи провідних кухарів, сомельє, кондитерів.

Окремий напрямок виставки – клінінг приміщень закладів ресторанного господарства. Здобувачі ознайомились зі сучасними вимогами до засобів для санітарно-гігієнічного оброблення різноманітної кухонної гарнітури, клінінговим і пральним обладнанням.

Також студенти мали нагоду заглянути до «практичної кухні» та подивитися на роботу окремих видів обладнання для ресторанів і кафе, ознайомитися з пакувальними матеріалами для кейтерінгу, вендингу, барним обладнанням, меблями, посудом тощо.

Отримана на виставці інформація буде корисною для тих, хто прагне стати фахівцем сфери гостинності.

Опублікований: 01-12-2023
Читайте також:
Чергова перемога студентів-фінансистів

16-17 квітня у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за спеціалізацією «Страхування». У конкурсі взяли участь 67 учасників, із яких лише 18 найсильніших пройшли у другий тур. В числі фіналістів достойно предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога студентів-фінансистів 20 квітня 2018

Студенти кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі

Студенти разом із асистентом кафедри технології  ресторанної і аюрведичної продукції Владленою Михайленко відвідали заклад ресторанного господарства «Пивна дума». Особливістю закладу є власна міні-пивоварня, де здійснюється приготування пива та реалізація його в цьому ж закладі й в інших закладах мережі. Майбутнім технологом прочитали лекцію по т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції знайомляться із закладами галузі 22 листопада 2018

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів

Ніщо не може бути більш приємним і корисним для наших викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, ніж спілкування із досвідченим професіоналом та ще й однодумцем із багатьох актуальних питань пакувальної галузі, яким є Senior Expert Mr. Kai Wintjen. Активна дискусія відбулася 15 січня під час уже другої лекції фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуються лекції від експертів SES для наших викладачів 18 січня 2021

У пошуку вмотивованих вступників

Наші викладачі продовжують консультувати школярів щодо вибору майбутньої професії, яка найкраще відповідає їхнім інтересам, здібностям і потребам ринку праці. Для цього вони організовують різноманітні заходи – презентації навчальних програм, екскурсії на підприємства, зустрічі з успішними випускниками, кар'єрні консультації тощо. Ефективна профорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 15 квітня 2024