Здобувачі-бакалаври першого і другого курсу разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Іриною Корецькою, Ганною Березовою та Ольгою Коваль відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023, щоб познайомитися з новими трендами індустрії гостинності.
Експофорум – це презентації новітнього обладнання, інноваційних технологій, вражаючих послуг і рішень, а також – платформа для обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесом у секторі HoReCa. Крім того, у рамках виставки відбувалися презентації, лекції та майстер-класи провідних кухарів, сомельє, кондитерів.
Окремий напрямок виставки – клінінг приміщень закладів ресторанного господарства. Здобувачі ознайомились зі сучасними вимогами до засобів для санітарно-гігієнічного оброблення різноманітної кухонної гарнітури, клінінговим і пральним обладнанням.
Також студенти мали нагоду заглянути до «практичної кухні» та подивитися на роботу окремих видів обладнання для ресторанів і кафе, ознайомитися з пакувальними матеріалами для кейтерінгу, вендингу, барним обладнанням, меблями, посудом тощо.
Отримана на виставці інформація буде корисною для тих, хто прагне стати фахівцем сфери гостинності.