Н У Х Т

Жахливо веселий Хелловін із Movie Club

04 листопада 2020

Жахливо веселий Хелловін із Movie Club

У ніч проти 1 листопада у світі святкують Хелловін. Це свято походить з культурного спадку Сполучених Штатів Америки. Потроху воно все більше набуває популярності серед громадян України, а серед студентської молоді свято давно широко відоме та одне з улюблених.

Не оминули своєю увагою Хелловін-2020 і учасники Movie Club з групи ГС-2-9а та їх куратор Олеся Старкова. Не було кращої нагоди подивитися фільм в оригіналі, вдосконалити свої знання англійської мови, а також від душі посміятися та навіть трохи злякатися, бо для перегляду студенти обрали фільм «Goosebumps», що в українському прокаті вийшов під назвою «Страшилки». Це комедійне американське фентезі з елементами жахів – ідеальне видовище для всіх, хто хоче полоскотати собі нерви, побачити неочікувані сюжетні ходи, дізнатися більше про відомого письменника Роберта Лоуренса Стайна, який є цілком реальною особистістю, та одним із головних героїв фільму, а також прокачати своє аудіювання та розмовні навички з англійської мови. Адже найцікавіше почалося після перегляду. Жвава дискусія англійською мовою з приводу побаченого, під час якої навіть ті студенти, які не люблять розмовляти іноземною мовою, не втрималися та включилися в розмову, перегляд міні-відео про те, як знімався фільм та про автора книжок серії «Goosebumps», який виявився досить загадковою особистістю, ряд лексичних вправ, виконання яких збагатило лексикон студентів багатьма сучасними та широко вживаними англійськими словами, ідіомами та, навіть, сленгом.

Час промайнув непомітно, а гарний настрій і відчуття того, що говорити англійською не так і складно і при тому дуже весело, залишилося на довго.

До наступних зустрічей у Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування!

Опублікований: 04-11-2020
Читайте також:
Хімік-технолог на сучасному підприємстві – гостьова лекція для здобувачів спеціальності «Хімічна технологія»

Днями відбулася гостьова лекція для студентів освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», яку на запрошення доцентки Тетяни Бойчук прочитав стейкхолдер, генеральний директор ТОВ «УКРІНТЕКС» Олександр Топка. Лекція від фахівця-практика була надзвичайно цінною та корисною для здобувачів і в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімік-технолог на сучасному підприємстві – гостьова лекція для здобувачів спеціальності «Хімічна технологія» 05 грудня 2023

Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології». Єдиний державний кваліфікаційний іспит зі спеціальності відбувся у письмовій формі. Головою Екзаменаційної комісії виступила доктор технічних нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація здобувачів заочної скороченої форми навчання відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 лютого 2020

PR харчових брендів від наших маркетологів

Які особливості PR у харчовій промисловості? На чому робити акценти та які мейнстріми враховувати? Про це і не тільки говорили учасники на черговому засіданні студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Формування зв’язків із громадськістю – тема, що зацікавила здобувачів спеціальностей 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво і, торгівля» т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PR харчових брендів від наших маркетологів 03 грудня 2024

Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології»

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін і старший викладач Олена Матиящук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, доцент Анатолій Куц спільно з колегами з Вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення книжкової полички здобувачів спеціальності «Харчові технології» 20 липня 2020