Н У Х Т

Жахливо веселий Хелловін із Movie Club

04 листопада 2020

Жахливо веселий Хелловін із Movie Club

У ніч проти 1 листопада у світі святкують Хелловін. Це свято походить з культурного спадку Сполучених Штатів Америки. Потроху воно все більше набуває популярності серед громадян України, а серед студентської молоді свято давно широко відоме та одне з улюблених.

Не оминули своєю увагою Хелловін-2020 і учасники Movie Club з групи ГС-2-9а та їх куратор Олеся Старкова. Не було кращої нагоди подивитися фільм в оригіналі, вдосконалити свої знання англійської мови, а також від душі посміятися та навіть трохи злякатися, бо для перегляду студенти обрали фільм «Goosebumps», що в українському прокаті вийшов під назвою «Страшилки». Це комедійне американське фентезі з елементами жахів – ідеальне видовище для всіх, хто хоче полоскотати собі нерви, побачити неочікувані сюжетні ходи, дізнатися більше про відомого письменника Роберта Лоуренса Стайна, який є цілком реальною особистістю, та одним із головних героїв фільму, а також прокачати своє аудіювання та розмовні навички з англійської мови. Адже найцікавіше почалося після перегляду. Жвава дискусія англійською мовою з приводу побаченого, під час якої навіть ті студенти, які не люблять розмовляти іноземною мовою, не втрималися та включилися в розмову, перегляд міні-відео про те, як знімався фільм та про автора книжок серії «Goosebumps», який виявився досить загадковою особистістю, ряд лексичних вправ, виконання яких збагатило лексикон студентів багатьма сучасними та широко вживаними англійськими словами, ідіомами та, навіть, сленгом.

Час промайнув непомітно, а гарний настрій і відчуття того, що говорити англійською не так і складно і при тому дуже весело, залишилося на довго.

До наступних зустрічей у Movie Club кафедри іноземних мов професійного спрямування!

Опублікований: 04-11-2020
Читайте також:
Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньої бакалаврської програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відповідальної за методичну роботу кафедри, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний семінар «План управління небезпечними факторами (план HACCP/ОПРП): практичні навички системи менеджменту ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 червня 2024

Роль держави в розвитку та інноваціях обговорювали магістранти й викладачі з професором Університетського коледжу Лондона

Магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції прослухали онлайн-лекцію «Роль держави в розвитку та інноваціях», яку прочитав заступник директора Інституту інновацій та громадських цілей (IIPP) Університетського коледжу Лондона (USL), професор Ра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роль держави в розвитку та інноваціях обговорювали магістранти й викладачі з професором Університетського коледжу Лондона 02 лютого 2024

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 травня 2024

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту

Днями в університеті відбулася змістовна й результативна зустріч із представниками провідних коледжів України – першими випускниками пілотної благодійної програми підтримки закладів фахової передвищої освіти сучасним навчальним обладнанням. Ініціатива реалізована за сприяння МОН України, Команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту 29 вересня 2025