Н У Х Т

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

22 лютого 2021

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію».

Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Пандемія COVID-19 та карантинні обмеження змусили організації громадянського суспільства більше використовувати цифрові інструменти для проведення онлайн-заходів. На вебінарі розглянули, як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів, воркшопів і конфренцій, функціонал Zoom (breakout rooms, White board та ін.) для активного залучення аудиторії.

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ

Безцінним досвідом створення якісного харчового продукту та надання висококласних послуг у сфері гостинності поділився зі здобувачами освіти й викладачами Віктор Ващук – завзятий бровар, креативний beermaster, власник бару та пивоварень, керівник проєктів Beermaster Brewery у Сільпо. Під час гостьової лекції, організованої кафедрою іноземних мов п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки здобувачам від всесвітньовідомого крафтового пивовара родом з НУХТ 13 листопада 2024

Інновації у хлібопекарському виробництві обговорювали на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

17 листопада в університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві». Зазвичай, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів збирає науковців на цей захід щоосені у рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій, та цього року, враховуючи карантинні обмеження, конф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у хлібопекарському виробництві обговорювали на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 листопада 2020

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

З 26 квітня по 9 травня здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент» проходять переддипломну практику. Через карантинні обмеження цього року практика проходить на випускній кафедрі економіки праці та менеджменту. Перед початком переддипломної практики кожний здо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломна практика здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент» 30 квітня 2021

Єднання словом у День української писемності та мови

У День української писемності та мови студентсько-викладацька спільнота кафедри готельно-ресторанної справи долучилася до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності-2025. Захід відбувся за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і заступниці декана факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Олени Тищенко. До написання диктанту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Єднання словом у День української писемності та мови 27 жовтня 2025