Н У Х Т

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock»

29 березня 2019

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock»

Тривалість шкільних канікул навесні ледь перевищує тиждень, але весняні табори, які стають нині надзвичайно популярними, навіть протягом цього часу намагаються надати дітям програми, насичені цікавими культурно-дозвільними заходами, майстер- класами, гуртками, квестами, спортивними заходами і вікторинами, конкурсами й сюрпризами.

Саме таким, одночасно і сюрпризом, і вікториною, і квестом став виступ доцента кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Вікторії Красінько, запрошеного експерта з теми «Спеціальності у сфері біотехнології та біоінженерії», під час проведення канікулярної програми з профорієнтації для підлітків у рамках освітнього проекту «Shamrock».

Серйозну і дуже важливу інформацію стосовно професії і кар’єри біотехнолога наш фахівець разом із помічницею, магістрантом кафедри Софією Дуб’янською донесли до підлітків у легкій та зрозумілій формі презентації, гри та змагань. Команди підлітків змагалися за звання кращого біотехнолога: яка команда швидше здогадається, що таке «синя біотехнологія»? Який корисний продукт біотехнології можна одержати за допомогою гриба Penicillium camamberti? Яка команда швидше та правильніше впорається із завданням перевдягнути свого капітана у костюм біотехнолога-фармацевта? Всі ці ігри, а також демонстрація таємниць мікросвіту, допомогли школярам краще зрозуміти презентовану інформацію стосовно спеціальності «Біотехнологія» і переваг отримання фаху біотехнолога саме у НУХТ.

На згадку про проведений захід усі учасники отримали інформаційні матеріали щодо навчання на біотехнолога на кафедрі біотехнології і мікробіології і були запрошені на екскурсію до лабораторій кафедри.

Такі заходи допомагають популяризувати освітню діяльність кафедри і вчасно спрямовувати зацікавлену молодь на отримання потрібного фаху.

До нових яскравих зустрічей, Shamrock!

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами

Активно розвивається співпраця фахівців нашого університету з польськими колегами. Нещодавно вийшов черговий номер журналу «Scientific Journal of Bielsko-Biala School of Finance and Law», головним редактором якого виступив професор кафедри економіки праці і менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Ігор Галиця. Професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглиблюємо наукову співпрацю з польськими колегами 09 листопада 2023

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

У новому осінньому сезоні розпочала свою роботу сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є кафедра готельно-ресторанної справи. Перше вступне заняття відбулося в комбінованій формі – частина слухачів була присутня в закладі ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», де, власне, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 27 жовтня 2021

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем винахідника і раціоналізатора! 19 вересня 2019

Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018