Н У Х Т

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock»

29 березня 2019

Цікаві біотехнологічні канікули: табір «Shamrock»

Тривалість шкільних канікул навесні ледь перевищує тиждень, але весняні табори, які стають нині надзвичайно популярними, навіть протягом цього часу намагаються надати дітям програми, насичені цікавими культурно-дозвільними заходами, майстер- класами, гуртками, квестами, спортивними заходами і вікторинами, конкурсами й сюрпризами.

Саме таким, одночасно і сюрпризом, і вікториною, і квестом став виступ доцента кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Вікторії Красінько, запрошеного експерта з теми «Спеціальності у сфері біотехнології та біоінженерії», під час проведення канікулярної програми з профорієнтації для підлітків у рамках освітнього проекту «Shamrock».

Серйозну і дуже важливу інформацію стосовно професії і кар’єри біотехнолога наш фахівець разом із помічницею, магістрантом кафедри Софією Дуб’янською донесли до підлітків у легкій та зрозумілій формі презентації, гри та змагань. Команди підлітків змагалися за звання кращого біотехнолога: яка команда швидше здогадається, що таке «синя біотехнологія»? Який корисний продукт біотехнології можна одержати за допомогою гриба Penicillium camamberti? Яка команда швидше та правильніше впорається із завданням перевдягнути свого капітана у костюм біотехнолога-фармацевта? Всі ці ігри, а також демонстрація таємниць мікросвіту, допомогли школярам краще зрозуміти презентовану інформацію стосовно спеціальності «Біотехнологія» і переваг отримання фаху біотехнолога саме у НУХТ.

На згадку про проведений захід усі учасники отримали інформаційні матеріали щодо навчання на біотехнолога на кафедрі біотехнології і мікробіології і були запрошені на екскурсію до лабораторій кафедри.

Такі заходи допомагають популяризувати освітню діяльність кафедри і вчасно спрямовувати зацікавлену молодь на отримання потрібного фаху.

До нових яскравих зустрічей, Shamrock!

Опублікований: 29-03-2019
Читайте також:
Веб-ресурс університету займає провідні позиції у міжнародних рейтингах!

Згідно з рейтингом «4 InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад посідає 28 місце серед українських і 5046 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу та 171 виш України за популярністю їхніх веб-ресурсів. На дум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веб-ресурс університету займає провідні позиції у міжнародних рейтингах! 17 серпня 2018

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 лютого 2021

Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід!

Новорічні свята ще не розпочалися, а студенти НУХТ уже отримали свої подарунки від Святого Миколая, який напередодні завітав до АТ «Фармак». Забувши про всі прикмети, в п’ятницю 13-го грудня вони стояли перед дверима АТ «Фармак» і думали, що ж цього року для них готує #Farmak_Lab. І це був подарунок безцінного досвіду. Найцінніші подарунки – не зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній проект #Farmak_Lab – 2019: безцінний досвід! 16 грудня 2019

Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях

26 лютого 2020 р. відділ у справах молоді та спорту Голосіївської районної державної адміністрації м. Києва провів у рамках Спартакіади змагання з волейболу серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації, розташованих на території Голосіївського району. Нашу збірну представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда професорсько-викладацького складу НУХТ посідає призові місця в районних змаганнях 29 лютого 2020