Н У Х Т

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

03 липня 2019

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович.

Семінар розпочався з обґрунтування актуальності роботи, зокрема молодий науковець наголосила на важливості зниження глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування. З цією метою вона запропонувала використати у виробництві пряників мальтитол, ізомальтитол, еритритол та інші речовини.

Під час презентації доповідач навела дані досліджень реологічних властивостей модельних зразків тіста, а також представила дані фізико-хімічних особливостей використаних цукрозамінників. Особливий акцент був зроблений на оцінюванні органолептичних показників готових виробів.

Після закінчення доповіді викладачі кафедри задали питання і висловили побажання та рекомендації щодо подальшої наукової роботи.

Опублікований: 03-07-2019
Читайте також:
Про улюблену справу німецькою

20 травня 2023 року відбувся розмовний клуб німецькою мовою з організацією Start Deutschschule, до якого долучилися студенти, які вивчають німецьку мову, а також, доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ольга Нежива. Захід на тему «Улюблена справа» провів носій мови, пан Маркус Пойзер. Учасники поспілкувалися з носієм мови, розвину...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про улюблену справу німецькою 22 травня 2023

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma

18 квітня 2023 року відбулася лекція-вебінар «Ознайомлення з новаціями функціоналу системи HURMA (HRIS/HRM-система)» для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – менеджерка команди Customer Success компанії HURMA Олександра Скиба надала експертний огляд змін функц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалення підготовки ейчарів у співпраці з компанією Hurma 20 квітня 2023

Студентська конференція затвердила роботу студради університету

18 квітня відбулася звітна конференція студентської ради університету. Після завершення реєстрації делегатів, голова студради Олександр Висоцький повідомив, що необхідний кворум є, і конференція може починати роботу. Головуючим конференції обрали Максима Закржевського і Ольгу Трофімову секретарем. До складу лічильної комісії обрали      Анну Март...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція затвердила роботу студради університету 20 квітня 2019

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки… 08 листопада 2019