Н У Х Т

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

27 квітня 2021

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»!

У колективній авторській монографії розглянуті теоретичні і прикладні аспекти розроблення інноваційних технологій, що передбачають комплексне використання білків молока, збільшення виходу молочно-білкових концентратів і повне перероблення сироватки.

У навчальному посібнику представлені загальні основи харчових виробництв, поняття та визначення, задачі, а також технології окремих харчових продуктів, акцентована увага на ресурсозбереженні на підприємствах. Крім того, наведені механізми впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування на прикладі молочних виробів із підвищеним вмістом жиру.

Видання розраховані на здобувачів усіх рівнів освіти та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців харчової промисловості. 

Опублікований: 27-04-2021
Читайте також:
Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка 18 лютого відгукнулися на запрошення та взяли участь в урочистому відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій LOVING HUT на базі Полтавського державного аграрного університету. З вітальним словом до запрошених звернулися р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій 20 лютого 2025

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

9-10 лютого у Президент готелі (м. Київ) відбулась ІV міжнародна конференція «Сучасні технології соєвої індустрії», організатором якої є компанія «Експерт-агро». Робота конференції відбувалась у змішаному форматі – частина доповідачів та учасників брали участь дистанційно в online-режимі. Проте, значна кількість учасників приїхала для живого спілк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні технології соєвої індустрії дізнавалися викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 лютого 2022

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів. Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг… 27 березня 2023

Цікаве й насичене стажування наших здобувачок освіти у Фінляндії

Стажування здобувачок освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анни Матвеєвої, Настасії Параки, Ольги Степанової і Марії Аліпатової у Фінляндії проходить неймовірно цікаво і насичено. Вони побували у компанії «Metsa Board», у чудовому конференц-залі якої під час презентації студенти познайомилися з історією в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаве й насичене стажування наших здобувачок освіти у Фінляндії 08 вересня 2022