Н У Х Т

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

27 квітня 2021

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»!

У колективній авторській монографії розглянуті теоретичні і прикладні аспекти розроблення інноваційних технологій, що передбачають комплексне використання білків молока, збільшення виходу молочно-білкових концентратів і повне перероблення сироватки.

У навчальному посібнику представлені загальні основи харчових виробництв, поняття та визначення, задачі, а також технології окремих харчових продуктів, акцентована увага на ресурсозбереженні на підприємствах. Крім того, наведені механізми впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування на прикладі молочних виробів із підвищеним вмістом жиру.

Видання розраховані на здобувачів усіх рівнів освіти та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців харчової промисловості. 

Опублікований: 27-04-2021
Читайте також:
Свято української пісні

Колектив нашого університету завжди вирізнявся не тільки гарною роботою й вагомими освітянськими і науковими здобутками, але й чималим творчим потенціалом. І коли приходить жовтень, простора актова зала університету не здатна вмістити всіх бажаючих долучитися до нашого традиційного свята української пісні. Сьогодення вносить свої корективи у наше ж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято української пісні 23 жовтня 2025

Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася Zoom-зустріч із head of sales компанії «Neurotrack» Анатолієм Клепачем. «Neurotrack» вивчає емоційні і поведінкові реакції цільової аудиторії за допомогою відстеження свідомих і несвідомих реакцій організму. Анатолій Клепач уже багато років працює у сфері прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працює нейромаркетинг розповів здобувачам освіти head of sales компанії «Neurotrack» 31 березня 2021

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором

27 березня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Виробництво біопалива на спиртових заводах» заступника директора з питань виробництва спирту ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД», к.т.н. Ярослова Боярчука.  До лекції також приєдналися магістранти-біотехнологи першого року навчання освітньої програми «Промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором 28 березня 2024

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020