Н У Х Т

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

27 квітня 2021

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»!

У колективній авторській монографії розглянуті теоретичні і прикладні аспекти розроблення інноваційних технологій, що передбачають комплексне використання білків молока, збільшення виходу молочно-білкових концентратів і повне перероблення сироватки.

У навчальному посібнику представлені загальні основи харчових виробництв, поняття та визначення, задачі, а також технології окремих харчових продуктів, акцентована увага на ресурсозбереженні на підприємствах. Крім того, наведені механізми впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування на прикладі молочних виробів із підвищеним вмістом жиру.

Видання розраховані на здобувачів усіх рівнів освіти та викладачів вищих навчальних закладів, а також фахівців харчової промисловості. 

Опублікований: 27-04-2021
Читайте також:
Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів

Викладачем технологічного відділення Львівського коледжу м’ясної та молочної промисловості НУХТ Ольгою Лешкович були організовані виїзні лекції на базі виробничих цехів підприємства «Галицька свіжина» для групи №32 спеціальності «Харчові технології» («Зберігання, консервування та переробка м’яса»). Викладачі спецдисциплін Ольга Лешкович і Любов Іл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань і практичних вмінь студентів – пріоритет наших викладачів 13 лютого 2019

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів

Цьогоріч у нашому університеті завершили навчання перші випускники освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Всього в день урочистого вручення документів про здобуття повної вищої освіти свої довгоочікувані дипломи отримали 7 майбутніх висококваліфікованих фахівців органічної галузі, з ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто отримали дипломи перші магістри-технологи органічних харчових продуктів 06 березня 2020

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

28 жовтня студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій академічних груп ТІ-1-1 і МЯ-3-1ск у супроводі викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, старшого викладача Оксани Москалюк та доцента Ігоря Страшинського відвідали потужне підприємство ПрАТ «Оболонь». Об’єднання «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкого...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фаховий кругозір розширюють студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 жовтня 2019

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

У рамках Всеукраїнського тижня академічної доброчесності 14 жовтня на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася online-зустріч здобувачів групи ХМ-3-8ск із наставницею групи, к.т.н, доценткою Наталією Іващенко. Викладачка ознайомила здобувачів із поняттями академічної доброчесності, основними формами академічної недоброчесності. Зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо дотримання академічної доброчесності отримали здобувачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 14 жовтня 2022