Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи успішно пройшли підвищення кваліфікації у Навчальному центрі вітчизняної мережі готелів Optima Hotels&Resorts. Вони ознайомилися з класифікацією готелів і правилами проживання в мережі готельних підприємств Optima Hotels&Resorts, а також зі структурою та специфікою роботи закладів ресторанного господарства мережі. Слухачі курсу мали змогу підвищити рівень своїх фахових і професійних компетенцій у процесі ознайомлення з особливостями функціонування департаментів готельних підприємств. Програма курсу була інформативною, змістовною та містила актуалізований матеріал щодо нормативно-правового регулювання готельної індустрії та системи HACCP для закладів ресторанного господарства при готелі.
У Навчальному центрі Optima Hotels & Resorts було організовано демонстраційні тренінги та майстер-класи з приготування різноманітних кулінарних страв і напоїв, зокрема окремою темою було розглянуто особливості роботи баристи та технологію приготування кавових напоїв.
Після завершення курсу та підтвердження отриманих знань викладачі кафедри готельно-ресторанної справи успішно склали випусковий екзамен.
Отримані знання і навички будуть імплементовані у навчальний процес відповідно до освітніх компонент спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на бакалаврському та магістерському рівнях вищої освіти.