Н У Х Т

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки

30 вересня 2019

У обговоренні пріоритетів економічних реформ взяли участь викладачі і студенти кафедри міжнародної економіки

Викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки відвідали Форум «Порядок денний нового парламенту: діалог громадянського суспільства, бізнесу та влади», під час якого лідери політичних сил разом із лідерами бізнес-спільноти та експертами обговорили пріоритети економічних реформ.

Організатором форуму виступила Національна бізнес-коаліція, яка об'єднала 87 бізнес-асоціацій, що представляють понад 40 тис. підприємств із усієї країни.

Учасники коаліції сформували та презентували політичним партіям ТОП-10 пріоритетів бізнесу, які необхідно втілити для покращення умов ведення бізнесу, детінізації та зростання економіки.

Опублікований: 30-09-2019
Читайте також:
Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу

Здобувачі спеціальностей 061 «Журналістика (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю»), 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» мають можливість приєднатися до цікавих лекції від ADC*School, присвячених темі «Про що креативники працюють під час війни?». Днями відбулася лекція креативного директора Saat...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як рандом і логіка створюють круті проєкти дізнавалися здобувачі кафедри маркетингу 06 грудня 2022

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 вересня 2019 року студенти групи ТО-1-14М разом із викладачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентом Наталією Фалендиш відвідали ХV Виставку екотоварів ЕКО-Ехро у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ). Студенти ознайомилися з асортиментом органічної продукції українського та зарубіжного виробництва. Відбулося ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2019

В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів науково-дослідних розробок молодих вчених

В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах і наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, подальше виконання яких розпочнеться у 2021 році за рахунок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочався перший етап конкурсного відбору проєктів науково-дослідних розробок молодих вчених 31 серпня 2020

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу

27 жовтня 2022 р. викладачі й здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за сприяння журналу «Food Safety Magazine» відвідали міжнародний вебінар «Проєктування та впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів» (Food Safety ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний вебінар, як ефективне доповнення навчального процесу 28 жовтня 2022