Н У Х Т

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

06 листопада 2020

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі.

У засіданні крім експертів секції №10 участь взяли в. о. директора департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти та науки України Олег Хименко та головний спеціаліст відділу розвитку науки у закладах вищої освіти директорату науки та інновацій Олександр Вороненко.

У ході засідання були розглянуті, обговорені та затверджені:

- результати експертизи по 2-х завершених наукових роботах і науково-технічних (експериментальних) розробках молодих вчених, виконання яких закінчилось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи за завершеним етапом наукових робіт і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, виконання яких здійснювалось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи 15 проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчаються) у ЗВО та наукових установах, що належать до сфери управління МОН, фінансування яких розпочинається з 2021 р. за рахунок коштів державного бюджету України.

 

Опублікований: 06-11-2020
Читайте також:
Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології»

У Харківському державному університеті харчування та торгівлі відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Харчові технології». Цього року в олімпіаді взяли участь 58 студентів із 22 вищих навчальних закладів України. Конкурсне завдання складалося з двох частин: письмового завдання та виконання тестів. У роботі кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда студентів університету – срібний призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» 16 квітня 2019

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ

4 грудня 2019 року відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ із наступним порядком денним: - звіт про роботу профспілкового комітету за період з грудня 2014 р. по грудень 2019 р., доповідач – голова ППО Сергій Василенко;- звіт ревізійної комісії за період з грудня 2014 р. по грудень 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча профспілкова конференція Первинної профспілкової організації співробітників НУХТ 05 грудня 2019

Транслітеруємо правильно!

Від 1 квітня 2022 року набув чинності національний стандарт ДСТУ 9112:2021 «Кирилично-латинична транслітерація і латинично-кирилична ретранслітерація українських текстів. Правила написання». Стандарт запропонували й розробили фахівці Державної науково-технічної бібліотеки України та Технічного комітету 144 «Інформація і документація». Цей стандарт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Транслітеруємо правильно! 07 квітня 2022

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи 06 лютого 2017