Н У Х Т

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

06 листопада 2020

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі.

У засіданні крім експертів секції №10 участь взяли в. о. директора департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти та науки України Олег Хименко та головний спеціаліст відділу розвитку науки у закладах вищої освіти директорату науки та інновацій Олександр Вороненко.

У ході засідання були розглянуті, обговорені та затверджені:

- результати експертизи по 2-х завершених наукових роботах і науково-технічних (експериментальних) розробках молодих вчених, виконання яких закінчилось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи за завершеним етапом наукових робіт і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, виконання яких здійснювалось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи 15 проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчаються) у ЗВО та наукових установах, що належать до сфери управління МОН, фінансування яких розпочинається з 2021 р. за рахунок коштів державного бюджету України.

 

Опублікований: 06-11-2020
Читайте також:
Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти

3 березня на базі Науково-технічної бібліотеки нашого університету відбулася нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти (ЗВО) Києва та Київської області за темою «Затвердження форм звітності про діяльність бібліотек закладів вищої освіти та інструкції щодо їх заповнення». Науково-методичний відділ бібліотек ЗВО представив оновлений варіант ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нарада директорів бібліотек закладів вищої освіти 06 березня 2023

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли. 9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон інтелектуальних баталій розпочато 10 вересня 2021

Гостьова лекція від фахівців Cityhotel Residence: майбутні технологи знайомляться з інноваціями у гастросфері

16 вересня 2025 року для здобувачів другого курсу освітньої програми «Технології харчування» відбулася гостьова лекція на тему «Інновації в технологіях кулінарної продукції Cityhotel Residence», організована у межах вивчення дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства». Проведення заходу ініціювали лекторка дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від фахівців Cityhotel Residence: майбутні технологи знайомляться з інноваціями у гастросфері 17 вересня 2025

Шевченківські читання

Щороку на початку березня українці в усьому світі вшановують пам'ять нашого видатного Тараса Шевченка, який своїм творчим доробком назавжди увійшов у золоті сторінки світової літератури. Тарас Шевченко залишив невмирущий слід у серцях українців своїми віршами, картинами, ідеями та поглядами на світ. Його творчість відображає боротьбу за свободу, с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання 13 березня 2024