Н У Х Т

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

06 листопада 2020

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі.

У засіданні крім експертів секції №10 участь взяли в. о. директора департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти та науки України Олег Хименко та головний спеціаліст відділу розвитку науки у закладах вищої освіти директорату науки та інновацій Олександр Вороненко.

У ході засідання були розглянуті, обговорені та затверджені:

- результати експертизи по 2-х завершених наукових роботах і науково-технічних (експериментальних) розробках молодих вчених, виконання яких закінчилось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи за завершеним етапом наукових робіт і науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, виконання яких здійснювалось у 2019 році за рахунок коштів державного бюджету України;

- результати експертизи 15 проєктів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчаються) у ЗВО та наукових установах, що належать до сфери управління МОН, фінансування яких розпочинається з 2021 р. за рахунок коштів державного бюджету України.

 

Опублікований: 06-11-2020
Читайте також:
Актуальні виклики та можливості, що відкриваються перед виробниками обговорюють викладачі

Нещодавно викладачі університету взяли участь у бізнес-зустрічі «Напої України. Чай та кава», яка зібрала виробників та експертів у галузі виробництва напоїв. У межах заходу відбулася виставка новинок асортименту, де компанії продемонстрували свою продукцію, а також представили інноваційні технології у виробництві напоїв. Виставка стала чудовою пла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні виклики та можливості, що відкриваються перед виробниками обговорюють викладачі 19 листопада 2024

Представляємо новинки бібліографічної продукції

Фахівцями Науково-технічної бібліотеки підготовлені бібліографічні покажчики з актуальних питань харчової промисловості, біотехнології та мікробіології. Видання містять різнопланову структуровану інформацію, яка може стати основою для подальших досліджень, забезпечують інформаційну підтримку освітньої та науково-дослідницької діяльності. Бібліограф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представляємо новинки бібліографічної продукції 26 серпня 2021

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019

Кольори біотехнології

3 березня 2025 року доцентка кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько прочитала гостьову ознайомчу лекцію на тему «Кольори біотехнології» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ». Слухачі дізналися про основні напрям...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольори біотехнології 03 березня 2025