Н У Х Т

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК

29 червня 2022

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК

У 2022 році для вступу на навчання до магістратури в НУХТ на спеціальності

051 «Економіка» освітня програма «Економіка підприємства»,
061 «Журналістика» освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю»,
071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит»,
072 «Фінанси, банківська справа та страхування»,
073 «Менеджмент» освітні програми «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент персоналу»,
075 «Маркетинг»,
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»,
292 «Міжнародні економічні відносини» освітня програма «Міжнародна економіка»

на основі здобутого ступеня вищої освіти «Бакалавр» потрібно скласти магістерський тест навчальної компетентності (МТНК).

Обов’язковою умовою складання МТНК для вступу в магістратуру є попередня реєстрація вступника, яка розпочалася 27 червня і триватиме до 18:00 18 липня і відбувається повністю онлайн.

У результаті реєстрації формується бланк екзаменаційного листка та реєстраційна картка учасника МТНК.

Для здійснення процедури онлайн-реєстрації та отримання екзаменаційного листка та реєстраційної картки учасника МТНК вступник має надіслати електронний лист на офіційну електронну скриньку відбіркової комісії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: nnieiu@gmail.com, телефони для довідок: (+38044) 287-90-31, (+38095) 180-70-91.

У темі листа слід обов’язково зазначити: «МТНК» і прізвище ім'я та по батькові вступника.

У тексті листа слід зазначити:

• прізвище, ім’я та по батькові вступника (повністю);
• реєстраційний номер облікової картки платника податків вступника (за наявності);
• номер(и) контактного(их) телефону(ів) вступника;
• перелік доданих до листа документів.

До листа слід додати скановані копії (фотокопії) необхідних документів:

заповненої та підписаної заяви-анкети (далі - Анкета) з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (для заповнення і формування бланку заяви рекомендуємо заздалегідь скористатися спеціальним сервісом на сайті університету, роздрукувати отриманий бланк заяви, у відповідних графах проставити свій особистий підпис, проставити позначки у нижній частині заяви відповідно до документів, що додаються, відсканувати/сфотографувати заяву). Також ознайомтесь із цим документом;

паспорта (тих його сторінок, де вказано прізвище, ім’я та по батькові вступника, серія, номер, де, ким і коли виданий документ, місце реєстрації);

довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків (для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, у Анкеті у відповідному рядку потрібно вказати «РНОКПП» (без лапок) та серію (за наявності) та номер паспорта);

документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (тільки для осіб, які завершили навчання);

довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу, наведеної у додатку 4 до Порядку (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази з питань освіти);

фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку особи, розміром 3×4 см (із урахуванням норм, наведених у пунктах 3-7 розділу III Вимог до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та фотографічного зображення на них, затверджених Міністерством внутрішніх справ України за № 875 від 18 жовтня 2019 року, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 листопада 2019 року за № 1146/34117);

медичного висновку за формою первинної облікової документації № 086-3/о (тільки для осіб, які за станом здоров’я звільняються від проходження ЄВІ або для яких необхідно створити особливі умови для проходження вступного випробування).

Файли зображень документів і заяви мають бути збережені у форматі jpg чи jpeg, gif, png або pdf.

Файл фото має містити зображення тільки одного фото розміром 3×4 см (354×472 пікселя) - у форматі jpg, jpeg, gif або png.

Перед надсиланням перевірте, щоб завантажувані зображення були чіткими, правильними і повними.

Реєстрацію здійснюють члени відбіркової комісії Навчально-наукового інституту економіки і управління Національного університету харчових технологій.

Увага! Реєстрація на МКТ/МТНК не звільняє вступника від необхідності подання заяви та документів для допуску до участі у конкурсному відборі!

Більше інформації тут.

Контакти відбіркової комісії Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: nnieiu@gmail.com, телефони для довідок: (+38044) 287-90-31, (+38095) 180-70-91.

Поштова скринька приймальної комісії для довідок по вступу: pk_nuft@ukr.net

Опублікований: 29-06-2022
Читайте також:
Сучасна навчальна література для крафтовиків

Продовжується наукове співробітництво вчених нашого університету з колегами з Луцького національного технічного університету та Національного авіаційного університету. Результатом плідної співпраці став навчальний посібник «Крафтові харчові технології: розроблення, дослідження, інжиніринг», підготовлений колективом авторів, до складу якого входить ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасна навчальна література для крафтовиків 01 листопада 2024

Перша «проба пера» майбутніх турагентів

У рамках вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» студенти групи ТУ-2-10 спеціальності 242 «Туризм і рекреація» разом із доценткою кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою створили і пройшли екскурсійний маршрут по вулиці Хрещатик. Кожний другокурсник підготував розповідь про одну із локаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша «проба пера» майбутніх турагентів 20 вересня 2024

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 березня 2023

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany), заснованої за підтримки провідних бізнес-асоціацій та уряду Німеччини, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися лекції за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Згідно з планом проєкту, розробленим на кафедрі,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 лютого 2021