Н У Х Т

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

06 квітня 2023

Наукові дискусії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Уже протягом 89 років, навесні науковці нашого університету та гості відзначають День науки й збираються для представлення нових наукових здобутків на Міжнародній науковій конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». 

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів також працювала секція конференції, на якій із доповідями виступили аспірантки, здобувачки освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» Інна Гетьман, Наталія Оверчук, Оксана Дорожинська та Марія Блаженко. Крім того, результати своїх досліджень представили магістранти та випускники кафедри, які навчаються або навчалися за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».

У рамках роботи секції конференції також заслухали доповіді учасників другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології», які були представлені в секції конкурсу «Технологія хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна».

З доповідями виступили учасники Конкурсу з Національного університету харчових технологій, Одеського національного технологічного університету, Харківського державного біотехнологічного університету, Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Національного університету «Львівська політехніка» та Миколаївського національного аграрного університету.

Під час роботи секції були присутні голова конкурсної комісії, завідувач кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, члени конкурсної комісії та наукові керівники учасників Конкурсу з різних закладів вищої освіти України. Члени комісії оцінили виступи конкурсантів. Переможці будуть визначені після завершення засідання усіх секцій Конкурсу.

Не зважаючи на те, що цього року робота секцій відбулася в онлайн-форматі, це була чудова нагода поспілкуватися та обмінятися думками щодо перспективних напрямів наукових досліджень, залучити здобувачів вищої освіти до наукової дискусії. Бажаємо всім учасникам нових наукових звершень!

Опублікований: 06-04-2023
Читайте також:
Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року

Серед питань, що турбують вступників на вищі рівні освіти, одне з чільних місць займає процедура весняного призову цього року, який був відтермінований через карантин. Зазвичай, ті, хто завершував навчання в поточному навчальному році не потрапляли під весняний призов, а якщо продовжували навчання (вступали на вищі рівні освіти), то не потрапляли ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм дій вступників, що потрапляють під весняний призов цього року 04 серпня 2020

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва

Студенти-управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва в клубі української промоції «StartUP Club». Цього разу у вільному просторі Creative Quarter на них чекав челендж спікерів, які розповідали про тренди бізнесу та персональні stories. Засновниця бренду дитячого одягу Kids House та випускниця школи дизайну Андре Тана Вікторія ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні управлінці персоналом продовжують розвивати скіли підприємництва 12 березня 2018

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги!  Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 26-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат НУХТ вітає з Днем винахідника і раціоналізатора 18 вересня 2020

Інтелектуальна битва в День маркетолога

Одним із атрибутів корпоративної культури кафедри маркетингу є святкування Дня маркетолога. Цього року в студентському клубі НУХТ відбувся брейн-ринг, який об’єднав команди маркетологів, підприємців і рекламістів, що створили справжню спеку своєю активністю, позитивом і винахідливістю. Організаторами свята виступили викладачі кафедри та студенти, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна битва в День маркетолога 28 жовтня 2019