Н У Х Т

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

08 жовтня 2020

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром», заслужений працівник промисловості Олександр Васильченко.

Після короткого історичного екскурсу лектор навів статистичні дані щодо обсягів виробництва і споживання хлібних виробів у різних країнах світу, сучасного асортименту цієї продукції в нашій державі. Спікер акцентував увагу на завданнях, що стоять перед хлібопекарською промисловістю і вирішення яких сприятиме підвищенню якості виробів, зниженню їх собівартості. Особливо здобувачів зацікавили питання підвищення конкурентоспроможності продукції галузі та шляхи розширення асортименту (у тому числі, за рахунок випуску продукції підвищеної харчової цінності). Дуже корисною була інформація щодо сучасних технологій та обладнання, впровадження новітніх енерго- та ресурсоощадних технологій на хлібопекарських підприємствах різної потужності.

На завершення лекції Олександр Васильченко відповів на всі запитання, які виникли у здобувачів, і ще раз привітав їх із правильним вибором майбутньої професії.

Опублікований: 08-10-2020
Читайте також:
На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

Відповідно до графіку навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Під керівництвом доцента Наталії Фалендиш чотири здобувачі проходитимуть практику на Сквирському комбінаті хлібопродуктів. Начальник від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На Сквирському комбінаті хлібопродуктів розпочали проходження практики магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 03 вересня 2020

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії

Через пандемію коронавірусу освітні платформи Coursera, Prometheus відкрили безкоштовний доступ до своїх курсів для дистанційного навчання. Тут можна знайти корисну і цікаву інформацію, як для студентів, так і для викладачів із чималими професійними досягненнями. В.о. завідувачки кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Карантин – час для саморозвитку і підвищення кваліфікації викладачів кафедри економічної теорії 24 квітня 2020

Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи

Виконавчий директор провідної компанії вітчизняного ринку розробників автоматизованих систем «Expert Solution» Ігор Гречко презентував фахівцям кафедри готельно-ресторанної справи програмно-технічний комплекс нового покоління «SERVIO». Спеціаліст професійно ознайомив викладачів із особливостями підбору обладнання, налаштування функціонування систе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нові можливості автоматизації діяльності підприємств сфери гостинності поспілкувалися на кафедрі готельно-ресторанної справи 27 вересня 2018

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза

На початку липня відбулося засідання Виконкому Асоціації футзалу України. Головним питанням його порядку денного стало завершення Чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги з футзалу сезону 2019/2020 років і визначення його призерів. Зважаючи на рекомендації УЄФА та УАФ щодо підстав завершення Чемпіонату України з футзалу та їх юридичного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені призери сезону 2019/2020 у Вищій лізі з футзалу серед жіночих команд: у наших – бронза 23 липня 2020