Н У Х Т

Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф»

11 травня 2018

Першокурсники кафедри експертизи харчових продуктів побачили роботу системи контролю якості та безпечності компанії «Люстдорф»

Студенти першого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на одному з найкрупніших вітчизняних виробників молочної продукції, підприємстві компанії «Люстдорф». Вже більше 15-ти років компанія займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого та першого ґатунку під торговельними марками «На здоров’я», «Селянське», «Буренка», «Люстдорф» та «Тотоша».

Візит відбувся за підтримки агентства комунікації «Варто», PR-менеджер якого Ельміра Джангірова супроводжувала групу.

З підприємством студентів познайомила інженер з якості ТОВ «Люстдорф» Людмила Кузьміна.

Студенти побачили усі етапи виробництва молока і кисломолочної продукції, починаючи з приймання сировини і закінчуючи упаковкою готової продукції.

Майбутні фахівці з технологічної експертизи та безпеки харчової продукції дізналися про роботу системи контролю якості та безпечності, яка впроваджена та сертифікована на виробництві.

Після завершення знайомства студенти змогли оцінити високу якість молочної продукції та задати питання, що стосуються її виробництва у дегустаційній залі компанії «Люстдорф». А, вирушаючи додому, всі отримали фірмові пакети виробника з продукцією компанії «Люстдорф».

Студенти щиро вдячні організаторам за надану можливість наочного опанування виробництва молочної продукції.

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до зн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 квітня 2024

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан, Лариса Михонік, Юлія Бондаренко та Анна Грищенко разом зі здобувачами кураторських груп взяли участь у вебінарах, які провели представники різних компаній. Вебінари відбулися у березні та квітні, в межах заходів NUFT Career Chance 2021, орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

NUFT Career Chance 2021 на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 квітня 2021

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент, гарант бакалаврської освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Олексій Пилипенко та доцент, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри Роман Грищенко 25 січня 2024 року зустрілися в онлайн-просторі зі здобувачами четв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітня програма «Холодильні техніка та технології»: всі нюанси від наших викладачів 25 січня 2024

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу

Два дні тривали захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеню «бакалавр» четвертокурсниками спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». На розсуд Екзаменаційної комісії, яку очолив завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Леонід Чернелевський, були представлені результати досліджень щодо обліков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаряча пора випробувань для випускників 4 курсу 25 червня 2020