Н У Х Т

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

19 вересня 2024

Здобувачка освіти, викладачка і випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – серед переможців YOUNG CHEFS CHALLENGE

Одразу троє учасників – четвертокурсниця бакалаврату, викладачка і випускник захистили честь університету на цьогорічному престижному фаховому конкурсі.

Тема YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація», відповідно до якої учасники мали створити авторську страву з дотриманням всього трьох умов: головний інгредієнт мав бути притаманний регіону, в якому живе або працює конкурсант; продукт у страві має бути представлений щонайменше в трьох різних станах; фінальна страва має бути гармонійною та смачною.

Здобувачка освіти 4 курсу освітньої програми «Технології харчування» Поліна Ляхович створила «лісовий» десерт із чорницею, в якому чорниця представлена у чорнично-смородиновому зефірі, горіхово-чорничному франжипані, чорничному компоте, чорничному желе та чорничному твілі як декорі.

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко презентувала страву «Пряний гарбузовий мус у ніжних обіймах домашнього йогурту з карамелізованим яблуком і хрусткою горіховою гранолою в дуеті з гарбузово-вершковим морозивом та пікантними гарбузовими цукатами».

Іван Панчук, шеф-кухар ресторану гастрономічної національної кухні «Канапи» і випускник факультету, увірвався до числа переможців з автентичною кров’янкою з цибулею у трьох станах (вершковий крем з цибулею, карамелізована та хрумка цибуля).

Вітаємо наших переможців, які вразили журі своєю майстерністю і креативом. Бажаємо їм підкорення нових висот кулінарного мистецтва!

Гордість університету і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – талановиті здобувачі освіти, науково-педагогічні працівники та випускники!

Опублікований: 19-09-2024
Читайте також:
Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу 07 квітня 2023

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі

Європейська ліга професійного розвитку спільно з Краківським економічним університетом та Малопольською школою державного управління (м. Краків) запрошують освітян на міжнародне науково-педагогічне стажування для викладачів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування за темою «Нові та інноваційні ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі мають можливість опанувати нові та інноваційні методи навчання у Польщі 09 липня 2018

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування

Як скласти ЗНО (ЄВІ), якщо нічого не знаєш? Таке питання випускники часто ставлять пошуковикам, коли до тестування залишаються лічені дні. Вочевидь, сподіваються, що світові всезнайки підкажуть адресу, за якою можна знайти чарівну пігулку, з’їсти її перед тестуванням, промовивши певні магічні слова, і WOW – у сертифікаті з’явиться прохідний бал, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ЄВІ з іноземної мови готуються четвертокурсники разом із кафедрою іноземних мов професійного спрямування 17 грудня 2021