Н У Х Т

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

12 листопада 2018

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

10 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася Перша профорієнтаційна конференція «Моя майбутня професія», організатором якої виступила освітня компанія «IBS Education».

Конференція мала на меті надати можливість майбутнім вступникам та їх батькам поспілкуватися із представниками кращих університетів України, дізнатися про найбільш популярні професії та їх перспективи і прослухати цікаві лекції з профорієнтації від провідних спікерів зі сфери освіти та бізнесу.

Організатори залучили до участі у заході 20 топових вищих навчальних закладів столиці і серед них – наш університет, який представили фахівець Приймальної комісії НУХТ, доцент Надія Івчук і студенти – голова студради університету Олександр Висоцький й активісти студентського самоврядування Максим Закржевський та Анастасія Пиріжок.

Перед учасниками заходу виступили міністр освіти і науки України у 2014-2016 роках Сергій Квіт, директор школи «Монтессорі» Вікторія Щербіна, засновник і генеральний директор компанії «IBS Education» Олександр Павленко, українська акторка, теле- і радіоведуча Яніна Андреєва.

Також у рамках конференції відбулися розіграші призів від організаторів заходу і від учасників. Від нашого університету розігрувалася футболка із символікою НУХТ. Пощастило і нашому голові студради Олександру Висоцькому – він виграв футболку з логотипом освітньої кампанії «IBS Education».

Зацікавленість, яку виявили школярі та їх батьки до нашого навчального закладу, дає підстави сподіватися, що ця зустріч була далеко не останньою. Адже разом із вичерпною інформацію про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому виші, майбутні вступники отримували і запрошення відвідати його у День відкритих дверей, найближчий із яких відбудеться 17 листопада.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024

5 квітня відбувся Digital Food Forum-2024, який зібрав ключових гравців харчової промисловості та інноваційних технологій для обміну досвідом, ідеями та кращими практиками у галузі цифровізації харчової промисловості. До активностей заходу долучилися здобувачі освітньої програми «Технології харчування» разом із викладачами кафедри технології ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цифровізацію харчової промисловості на Digital Food Forum-2024 09 квітня 2024

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати  конкуренцію на ринку

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти магістерських робіт здобувачів денної та заочної форм навчання, що навчалися за освітньою програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Під час захисту дипломних робіт здобувачі представили результати досліджень щодо розробленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розробки магістрів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів можуть витримати конкуренцію на ринку 24 лютого 2020

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна»

14 вересня студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ під керівництвом викладачів спецдисциплін Ольги Бондаренко та Людмили Черниш взяли участь у Фестивалі вареників, який відбувався в рамках Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна». Акцентом фестивалю стали українські традиції. Саме з їх дотриманням була представлена презентація усіх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – учасники заходів Міжрегіонального форуму «Сумщина Аграрна» 16 вересня 2019

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі студентами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року темою зустрічі став «Його Величність Етикет». Студенти підготували захоплюючі доповіді про формування правил поведінки та звичаї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 березня 2018