Н У Х Т

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

12 листопада 2018

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

10 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася Перша профорієнтаційна конференція «Моя майбутня професія», організатором якої виступила освітня компанія «IBS Education».

Конференція мала на меті надати можливість майбутнім вступникам та їх батькам поспілкуватися із представниками кращих університетів України, дізнатися про найбільш популярні професії та їх перспективи і прослухати цікаві лекції з профорієнтації від провідних спікерів зі сфери освіти та бізнесу.

Організатори залучили до участі у заході 20 топових вищих навчальних закладів столиці і серед них – наш університет, який представили фахівець Приймальної комісії НУХТ, доцент Надія Івчук і студенти – голова студради університету Олександр Висоцький й активісти студентського самоврядування Максим Закржевський та Анастасія Пиріжок.

Перед учасниками заходу виступили міністр освіти і науки України у 2014-2016 роках Сергій Квіт, директор школи «Монтессорі» Вікторія Щербіна, засновник і генеральний директор компанії «IBS Education» Олександр Павленко, українська акторка, теле- і радіоведуча Яніна Андреєва.

Також у рамках конференції відбулися розіграші призів від організаторів заходу і від учасників. Від нашого університету розігрувалася футболка із символікою НУХТ. Пощастило і нашому голові студради Олександру Висоцькому – він виграв футболку з логотипом освітньої кампанії «IBS Education».

Зацікавленість, яку виявили школярі та їх батьки до нашого навчального закладу, дає підстави сподіватися, що ця зустріч була далеко не останньою. Адже разом із вичерпною інформацію про переваги здобуття вищої освіти саме в нашому виші, майбутні вступники отримували і запрошення відвідати його у День відкритих дверей, найближчий із яких відбудеться 17 листопада.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018

13 грудня відбувся заключний гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018». Другий рік поспіль, об’єднавшись, актори, вокалісти й танцюристи усіх інститутів і факультетів НУХТ дарують глядачам на заключному концерті фестивалю окрему виставу. Цього року на усіх поціновувачів студентської творчості чекала вистава ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскравий гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю «День інституту/факультету-2018 14 грудня 2018

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти

2 червня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся онлайн-вебінар «Робота готельно-ресторанного комплексу «Надія» (м. Івано-Франківськ) в умовах війни» від випускника НУХТ, а нині фахівця ресторанного сервісу Володимира Гарасимчука. На заході були також присутні викладачі та здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-вебінар від успішного випускника – найкращий мотиватор для здобувачів освіти 07 червня 2022

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни. Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів 06 жовтня 2020

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності. Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 листопада 2021