Безперервно зростають професійно викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. Старша викладачка Олена Тищенко підвищила кваліфікацію у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського за професійною програмою для науково-педагогічних працівників «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного професійного розвитку викладача закладу вищої освіти».
Лекторка навчальної дисципліни «Основи нутриціології» прослухала цикл семінарів на тему «Нутриціологія з основами товарознавства: міфи та реальність».
Результати навчання викладачка використає для удосконалення викладання дисципліни «Основи нутриціології» здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Наша учасниця щиро дякує спікерці, завідувачці кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК ім. Івана Боберського, професорці Марії Пасці, освітньому партнеру кафедри готельно-ресторанної справи факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка за сучасну та актуальну інформацію у сфері нутриціології.