На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся черговий «Екватор». Свято «Екватор», яке щорічно організовується для третьокурсників кафедри, є знаковою подією, яка символізує середину їхнього навчального шляху. Це не лише час для підбиття проміжних підсумків, але й можливість зібратися всією студентською спільнотою, поділитися досягненнями, емоціями та відчути підтримку. У рамках свята традиційно відбувається багато конкурсів, виступи викладачів і студентів, а також дружнє спілкування, яке заряджає натхненням на нові здобутки. Це чудова традиція, яка сприяє єдності поколінь студентів і залученню до культурного життя кафедри. Цьогорічний «Екватор» вкотре довів, що наші здобувачі – найкращі! Щирі, розумні, з блиском в очах і бажанням показати себе з найрізноманітніших боків. І це їм вдалося на всі сто!
Було все – сміх, драйв, азарт і, звісно ж, командний дух. Веселі та рухливі конкурси, творчі завдання вражали оригінальністю, а конкурс барменів перетворився на справжнє шоу. Студенти не просто готували коктейлі – вони їх презентували з такою фантазією й поданням, що кожний напій мав свою історію!
Окреме захоплення – квізи. Теми були дуже різноманітні: від історії до профільних дисциплін, логічні задачі, мистецтво – і скрізь третьокурсники продемонстрували глибокі знання, кмітливість і вміння мислити нестандартно.
Організатори вдячні кожному, хто взяв участь у святі. Було по-справжньому тепло, весело й натхненно. Здобувачі відпочили й розважилися, а викладачі отримали заряд позитивної енергії й надихнулися на подальше викладання, підтримку й розвиток своїх талановитих здобувачів освіти. Вони уже з нетерпінням чекають на наступний «Екватор-26» і впевнені, що знову будуть приємно здивовані!