Н У Х Т

Веселий «Екватор» третьокурсників

21 квітня 2025

Веселий «Екватор» третьокурсників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся черговий «Екватор». Свято «Екватор», яке щорічно організовується для третьокурсників кафедри, є знаковою подією, яка символізує середину їхнього навчального шляху. Це не лише час для підбиття проміжних підсумків, але й можливість зібратися всією студентською спільнотою, поділитися досягненнями, емоціями та відчути підтримку. У рамках свята традиційно відбувається багато конкурсів, виступи викладачів і студентів, а також дружнє спілкування, яке заряджає натхненням на нові здобутки. Це чудова традиція, яка сприяє єдності поколінь студентів і залученню до культурного життя кафедри. Цьогорічний «Екватор» вкотре довів, що наші здобувачі – найкращі! Щирі, розумні, з блиском в очах і бажанням показати себе з найрізноманітніших боків. І це їм вдалося на всі сто!

Було все – сміх, драйв, азарт і, звісно ж, командний дух. Веселі та рухливі конкурси, творчі завдання вражали оригінальністю, а конкурс барменів перетворився на справжнє шоу. Студенти не просто готували коктейлі – вони їх презентували з такою фантазією й поданням, що кожний напій мав свою історію!

Окреме захоплення – квізи. Теми були дуже різноманітні: від історії до профільних дисциплін, логічні задачі, мистецтво – і скрізь третьокурсники продемонстрували глибокі знання, кмітливість і вміння мислити нестандартно.

Організатори вдячні кожному, хто взяв участь у святі. Було по-справжньому тепло, весело й натхненно. Здобувачі відпочили й розважилися, а викладачі отримали заряд позитивної енергії й надихнулися на подальше викладання, підтримку й розвиток своїх талановитих здобувачів освіти. Вони уже з нетерпінням чекають на наступний «Екватор-26» і впевнені, що знову будуть приємно здивовані!

Опублікований: 21-04-2025
Читайте також:
Захист англійською мовою – добра традиція!

Кафедра технології оздоровчих продуктів – одна з наймолодших в університеті. Вона – ровесниця випускників-магістрів 2024 року. І разом із тим, кафедра уже має і розвиває власні традиції, пов’язані з освітянською та науковою діяльністю. Одна з них – захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою. Така форма захисту водночас є і потребо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист англійською мовою – добра традиція! 05 грудня 2024

Рідне, українське слово є, було і буде!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до відзначення Дня української писемності та мови. Свято встановлене Указом № 1241/97 Президента України Леоніда Кучми, у якому зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-Літопи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рідне, українське слово є, було і буде! 10 листопада 2022

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію

Вітаємо фахівчинь кафедри технології молока і молочних продуктів – професорку Олену Грек, доцентку Аллу Тимчук та асистентку Тетяну Пшеничну з виданням нового навчального посібника «Загальні технології харчових виробництв» і монографії «Інноваційні технологічні аспекти перероблення молока на білкові концентрати та сироваткові напої»! У колективній...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівчині кафедри технології молока і молочних продуктів видали новий навчальний посібник і колективну монографію 27 квітня 2021

Шукаємо талановитих вступників: відбулася зустріч зі старшокурсниками Вінницького фахового коледжу НУХТ

21 лютого відбулася друга зустріч фахівців університету зі старшокурсниками Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій». Сьогодні фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії НУХТ та факультету автоматизації і комп’ютерни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шукаємо талановитих вступників: відбулася зустріч зі старшокурсниками Вінницького фахового коледжу НУХТ 21 лютого 2024