Н У Х Т

Веселий «Екватор» третьокурсників

21 квітня 2025

Веселий «Екватор» третьокурсників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся черговий «Екватор». Свято «Екватор», яке щорічно організовується для третьокурсників кафедри, є знаковою подією, яка символізує середину їхнього навчального шляху. Це не лише час для підбиття проміжних підсумків, але й можливість зібратися всією студентською спільнотою, поділитися досягненнями, емоціями та відчути підтримку. У рамках свята традиційно відбувається багато конкурсів, виступи викладачів і студентів, а також дружнє спілкування, яке заряджає натхненням на нові здобутки. Це чудова традиція, яка сприяє єдності поколінь студентів і залученню до культурного життя кафедри. Цьогорічний «Екватор» вкотре довів, що наші здобувачі – найкращі! Щирі, розумні, з блиском в очах і бажанням показати себе з найрізноманітніших боків. І це їм вдалося на всі сто!

Було все – сміх, драйв, азарт і, звісно ж, командний дух. Веселі та рухливі конкурси, творчі завдання вражали оригінальністю, а конкурс барменів перетворився на справжнє шоу. Студенти не просто готували коктейлі – вони їх презентували з такою фантазією й поданням, що кожний напій мав свою історію!

Окреме захоплення – квізи. Теми були дуже різноманітні: від історії до профільних дисциплін, логічні задачі, мистецтво – і скрізь третьокурсники продемонстрували глибокі знання, кмітливість і вміння мислити нестандартно.

Організатори вдячні кожному, хто взяв участь у святі. Було по-справжньому тепло, весело й натхненно. Здобувачі відпочили й розважилися, а викладачі отримали заряд позитивної енергії й надихнулися на подальше викладання, підтримку й розвиток своїх талановитих здобувачів освіти. Вони уже з нетерпінням чекають на наступний «Екватор-26» і впевнені, що знову будуть приємно здивовані!

Опублікований: 21-04-2025
Читайте також:
Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу. Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів 25 листопада 2021

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки») галузі знань «Виробництво та технології». Честь нашого університету у цих інтелектуальних змаганнях боронила студентка четвертого курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 26 травня 2018

Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко зустрілася з керівним менеджментом компанії «Yednist’ Group» й ознайомила зі спеціальностями, освітніми програмами, умовами вступу та навчання в університеті. «Yednist’ Group» – об'єднання низки підприємств, що спеціалізуються на різних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поширюємо інформацію про університет серед наших стейхолдерів 09 травня 2024

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 грудня 2024