Н У Х Т

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

11 грудня 2019

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

9-10 грудня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся очний тренінг для експертів із акредитації освітніх програм, який проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У тренінгу взяли участь доцент кафедри експертизи харчових  продуктів Оксана Вашека, доценти кафедри технології  хлібопекарських  та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко, доцент кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Єлизавета Музичка, асистент кафедри готельно-ресторанної справи  Анастасія Різник. Згідно з чітко спланованим графіком, із дотриманням тайм-менеджменту учасники тренінгу детально розглянули процес акредитації освітньої програми.

Під час тренінгу команди, до складу яких  входили викладачі з різних  навчальних закладів м. Києва, ознайомилися з прикладом звіту самооцінювання та на підставі його аналізу склали детальний план візиту до закладу вищої освіти. Планом тренінгу було передбачене вирішення кейсів ситуаційних задач, які можуть виникати на етапах підготовки плану виїзної акредитації, проведення зустрічей із керівництвом закладу вищої освіти та представниками фокус-груп, обговорення членами експертної групи результатів акредитації, складання звіту. Корисними були кейси завдань, які симулювали проведення зустрічей експертів зі студентами та викладачами освітньої програми. На завершення тренінгу учасники також визначили основні професійні якості, уміння та навички, якими повинен володіти експерт із акредитації освітніх програм, які є запорукою забезпечення  чіткої організації процедури акредитації та складання об’єктивного звіту.

На всіх етапах тренінгу ситуації та проблеми кейсів завдань обговорювалися з тренерами Світланою Кузнєцовою та Лідією Фесенко. Учасники тренінгу отримали  роз’яснення щодо багатьох питань процедури акредитації. Проведення тренінгу сприяло закріпленню матеріалів, які претенденти в експерти вивчили на першому етапі відбору в онлайн-курсі на платформі Prometheus.

Опублікований: 11-12-2019
Читайте також:
Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність

Однією з обов’язкових компонент освітньої складової підготовки за третім (освітньо-науковим) рівнем вищої освіти (освітній ступінь «Доктор філософії») за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньою програмою «Харчові технології» є педагогічна практика. Значна увага з її організації приділяється на випусковій кафедрі технології м’яса та м’ясни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні доктори філософії кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів опановують педагогічну майстерність 02 березня 2023

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам

10 квітня студенти-біотехнологи ІІ курсу відвідали пивоварню «2085 brewery». Це невелике, але добре оснащене підприємство. Здобувачам освіти розповіли про технологічний процес і продемонстрували апарати для всіх етапів виробництва пива та як вони працюють. Майбутнім біотехнологам було цікаво дізнатися про те, як саме створюються різні смаки та вид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам 12 квітня 2023

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів

13 листопада в актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. За традицією в цей святковий день у коледжі вшановують кращих студентів. Директор коледжу Анатолій Палаш нагородив грамотами і подяками пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ярмаркування до Міжнародного дня студентів 14 листопада 2019

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом

Здобувач Данило Собачко успішно поєднав навчання в університеті з роботою за фахом. Працюючи інженером-конструктором у компанії «ТВД Комплект», розуміючи, які знання і компетенції необхідні для успішної конструкторської кар’єри, Данило раціонально і з користю використав всі надані в університеті можливості. Днями здобувач успішно захистив бакалав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли освіта – результат успішної кар’єри за фахом 04 березня 2021