Н У Х Т

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

11 грудня 2019

Викладачі університету продовжують вивчати процес акредитації освітньої програми

9-10 грудня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся очний тренінг для експертів із акредитації освітніх програм, який проводить Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. У тренінгу взяли участь доцент кафедри експертизи харчових  продуктів Оксана Вашека, доценти кафедри технології  хлібопекарських  та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко, доцент кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Єлизавета Музичка, асистент кафедри готельно-ресторанної справи  Анастасія Різник. Згідно з чітко спланованим графіком, із дотриманням тайм-менеджменту учасники тренінгу детально розглянули процес акредитації освітньої програми.

Під час тренінгу команди, до складу яких  входили викладачі з різних  навчальних закладів м. Києва, ознайомилися з прикладом звіту самооцінювання та на підставі його аналізу склали детальний план візиту до закладу вищої освіти. Планом тренінгу було передбачене вирішення кейсів ситуаційних задач, які можуть виникати на етапах підготовки плану виїзної акредитації, проведення зустрічей із керівництвом закладу вищої освіти та представниками фокус-груп, обговорення членами експертної групи результатів акредитації, складання звіту. Корисними були кейси завдань, які симулювали проведення зустрічей експертів зі студентами та викладачами освітньої програми. На завершення тренінгу учасники також визначили основні професійні якості, уміння та навички, якими повинен володіти експерт із акредитації освітніх програм, які є запорукою забезпечення  чіткої організації процедури акредитації та складання об’єктивного звіту.

На всіх етапах тренінгу ситуації та проблеми кейсів завдань обговорювалися з тренерами Світланою Кузнєцовою та Лідією Фесенко. Учасники тренінгу отримали  роз’яснення щодо багатьох питань процедури акредитації. Проведення тренінгу сприяло закріпленню матеріалів, які претенденти в експерти вивчили на першому етапі відбору в онлайн-курсі на платформі Prometheus.

Опублікований: 11-12-2019
Читайте також:
Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з біології серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали: І місце  –  Михайло Ревенко (група ПСК17) ІІ місце – Давид Симонов (група МЕХ17) і Єлизавета Діброва (група ПСК17) ІІІ місце – А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада з біології серед першокурсників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 29 березня 2018

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018

Поєднання теоретичних знань, набутих в університеті, з практичним досвідом виробництва

Студенти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, спеціальності «Енергетичне машинобудування» відвідали підприємство з виробництва енергоефективного обладнання вентиляції та кондиціонування – завод «Вент-сервіс», який оснащений сучасним обладнанням, що дозволяє поставляти продукцію не тільки на ринки України та країн СНД, а і в країни ЄС. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поєднання теоретичних знань, набутих в університеті, з практичним досвідом виробництва 30 жовтня 2018

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти

У структурі навчально-наукового комплексу нашого університету 11 відокремлених підрозділів – фахових коледжів, де готують фахівців освітнього ступеня «молодший спеціаліст» і «молодший бакалавр». Відповідно до умов прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2020 році, 13 липня о 18:00 завершився прийом заяв від вступників для здобут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ завершився прийом заяв на фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти 14 липня 2020