Н У Х Т

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді

20 травня 2019

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді

Випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права Ярослав Косюченко, Роман Супруненко і Богдан Чашківський, які нині навчаються в НУХТ за освітніми програмами «Інжиніринг харчових виробництв» та «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», днями відвідали рідний навчальний заклад, де поділилися враженнями про навчання у нашому університеті.

Нинішнім студентам коледжу наші студенти (які, до речі, закінчили коледж всього рік тому) розповіли про всі тонкощі навчання, про всі переваги і особливості, про кількість бюджетних місць, стосунки між викладачами та студентами, умови проживання у гуртожитках, поєднання навчання із роботою на провідних підприємствах харчової і фармацевтичної галузей, про можливості дистанційної освіти... Викладачі слухали цю розмову і не втручалися. Сподіваємось, у присутніх склалося позитивне враження про НУХТ, і ми скоро побачимо у нашому університеті цьогорічних випускників коледжу.

А в цей час наші викладачі ділилися із викладачами і адміністрацією коледжу враженнями про їхніх випускників. А враження позитивні. Випускники коледжу гарно підготовлені й добре володіють інформацією про основи проектування і експлуатації обладнання, що допомагає їм легко продовжувати навчання в університеті.

Звернемо увагу на відмінні умови для навчання і якісну підготовку фахівців у галузі машинобудування, яку надають викладачі коледжу. І відзначимо внесок у якісну освіту директора коледжу Івана Демуся і голови циклової комісії із галузевого машинобудування Людмили Мазур.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв сподівається на подальшу плідну співпрацю з Бердичівським коледжем, і бажає колегам нових творчих здобутків!

Опублікований: 20-05-2019
Читайте також:
Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників

Чи знаєте ви, що до переліку топ-25 професій майбутнього входять сіті-фермер та урбаніст-еколог? Майбутнє вже настало, і колектив кафедри екологічної безпеки і охорони праці пишається, що їх випускник уже має значний досвід ведення успішного бізнесу в одному з цих напрямків. Дуже важливо вчасно зустріти того, хто спрямує тебе в житті саме туди, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників 28 січня 2021

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 жовтня викладач Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ігор Присяжний провів відкрите заняття «Забруднення та охорона атмосфери» з дисципліни «Основи екології» студентам другого курсу спеціальності «Харчові технології». Метою заняття було формування у студентів знань про склад і значення атмосфери, джерела та наслідки забруд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите еко-заняття у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та Ірина Корецька спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготували до друку навчальний посібник «Інжиніринг у ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник від доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2020

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи стали членами Асоціації Індустрії Гостинності України, яка об’єднує представників бізнесу, влади, наукової спільноти та місцевих громад у єдиний інформаційний простір для обміну знаннями та досвідом, реалізації спільних проєктів, проведення досліджень, доступу до інновацій і створення додаткових можливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Членами Асоціації Індустрії Гостинності України стали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 23 лютого 2021