Н У Х Т

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302

26 вересня 2024

Зустріч з учнями спеціалізованої загальноосвітньої школи №302

24 вересня у київській школі №302 відбулася профорієнтаційна зустріч, в якій взяли участь асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Ірина Ковшар і завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки, доцентка Світлана Літвінчук.

Учні старших класів змогли дізнатися більше про можливості, які пропонує наш університет, та перспективи навчання на сучасних спеціальностях.

Світлана Літвінчук відкрила зустріч і ознайомила учнів зі структурними підрозділами університету, підкресливши багатогранність напрямків, які можна обрати для навчання. Вона розповіла про важливість вибору своєї майбутньої професії та поділилася цінними інсайтами щодо вступу до НУХТ. Її виступ підкреслив важливість багатопрофільної підготовки, яку надає університет, а також можливості для студентів брати участь у наукових дослідженнях і проєктах. Також старшокласники дізналися про спорткомплекс університету та умови проживання у гуртожитках студмістечка НУХТ.

Після цього слово взяла Ірина Ковшар, яка детально розповіла про спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія». Її розповідь була зосереджена на важливості біотехнологій у сучасному світі, включаючи їхній вплив на розвиток екологічно чистих технологій, медицину, косметологію та харчову промисловість. Викладачка наголосила на тісному зв'язку навчання з практичною діяльністю та науковими дослідженнями, підкресливши, що студенти кафедри мають можливість брати участь у новітніх проєктах і розробках, співпрацюючи з провідними підприємствами галузі.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено інтерактивному формату, що дозволило учням ставити питання безпосередньо спікерам. Вони цікавилися не лише процесом навчання, а й можливостями кар'єрного зростання після закінчення університету. Завдяки вичерпним відповідям Ірини та Світлани, школярі отримали чітке уявлення про перспективи, які відкриває навчання в НУХТ.

Зустріч пройшла у теплій і дружній атмосфері, а учні школи №302 залишилися задоволені отриманою інформацією. Викладачки щиро вдячні адміністрації школи за можливість провести цей захід і сприяти вибору школярів на користь цікавих і перспективних спеціальностей.

Опублікований: 26-09-2024
Читайте також:
Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів

5 лютого 2024 року у межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2023-2024 навчального року, аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Іван Бартошак прочитав лекцію «Морозиво різних країн світу» з дисципліни «Авторське морозиво та заморожені ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалася педагогічна практика аспірантів кафедри технології молока і молочних продуктів 06 лютого 2024

Плідно попрацювала вчена рада університету

31 жовтня відбулося планове засідання вченої ради університету. Заступник голови ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його за традицією з вітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями та вручення відзнак. Зокрема, нагрудний знак «За особливі заслуги перед Національним університетом харчових технологій» був вручен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідно попрацювала вчена рада університету 31 жовтня 2019

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020

Викладачі та здобувачі освіти відкривають тренди харчової галузі

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська, Наталія Стеценко та Світлана Бажай-Жежерун разом зі здобувачами груп ТІ-1-4, ОП-3-8 та ОП-4-6 відвідали міжнародну виставку WorldFood Ukraine, яка є однією з наймасштабніших подій харчової індустрії в Україні. Захід традиційно об’єднав провідних виробників і дистриб’юторів проду...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та здобувачі освіти відкривають тренди харчової галузі 30 жовтня 2025