Н У Х Т

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

14 липня 2023

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

Кафедра готельно-ресторанної справи радо вітає дипломованих бакалаврів і сподівається побачити їх серед здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Наразі триває реєстрація електронних кабінетів, а зовсім нещодавно у формі атестаційного екзамену відбулася державна атестація здобувачів освітнього ступеню бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Під час складання атестаційного екзамену в онлайн-режимі з використанням технологій дистанційного навчання здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти продемонстрували високий рівень набутих фахових компетентностей у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Із присвоєнням кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи їх вітали гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, члени Екзаменаційної комісії, доцентки Олена Шидловська, Асьят Абрамова, доцент Олег Бортнічук і завідувачка випускової кафедри, доцентка Лариса Шаран, яка і очолила роботу комісії.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вітають своїх випускників із здобутим бакалаврським рівнем вищої освіти й бажають успішної професійної та особистісної реалізації, кар’єрного зростання, адаптивності, стресостійкості, амбітності для розвитку і відновлення сфери гостинності у післявоєнний час.

Колективи випускової кафедри і деканату факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка чекають на теплі зустрічі у Альма-матер і бажають підкорення нових освітніх вершин – магістерського рівня вищої освіти!

Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і вчитись у закладах освіти нашої країни! Все буде Україна!

Опублікований: 14-07-2023
Читайте також:
Практика – перша сходинка до професіоналізму

Усім відомо, що практика для здобувачів є важливою сходинкою до успішного професійного майбутнього, тому вона є невід’ємною частиною освітнього процесу. Свій перший унікальний практичний досвід четвертокурсники-біотехнологи Дар’я Синявська і Єфим Тагізада набували на ТОВ «ФЗ «БІОФАРМА», що розробляє і виробляє препарати з донорської крові людини, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – перша сходинка до професіоналізму 15 лютого 2023

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 лютого 2019

Відкриваючи світ можливостей: про академічну мобільність здобувачам університету

На запрошення кафедри іноземних мов професійного спрямування в університеті відбулася пізнавальна лекція, яку прочитала начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик. Темою зустрічі стала академічна мобільність – одна з ключових складових сучасної вищої освіти, що відкриває здобувачам освіти шлях до нових знань, досвіду та міжнародного спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриваючи світ можливостей: про академічну мобільність здобувачам університету 06 листопада 2025

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ

24 вересня 2019 року відбулася Конференція трудового колективу університету. Розпочалася вона з оголошення результатів виборів делегатів Конференції трудового колективу, про що детально доповів голова оргкомітету, перший проректор Володимир Яровий. Після цього делегати Конференції обрали голову Конференції, заступників голови та секретаря Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася Конференція трудового колективу НУХТ 24 вересня 2019