Н У Х Т

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

14 липня 2023

Освітній ступінь бакалавра з готельно-ресторанної здобуто, курс – на магістратуру

Кафедра готельно-ресторанної справи радо вітає дипломованих бакалаврів і сподівається побачити їх серед здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Наразі триває реєстрація електронних кабінетів, а зовсім нещодавно у формі атестаційного екзамену відбулася державна атестація здобувачів освітнього ступеню бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Під час складання атестаційного екзамену в онлайн-режимі з використанням технологій дистанційного навчання здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти продемонстрували високий рівень набутих фахових компетентностей у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Із присвоєнням кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи їх вітали гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, члени Екзаменаційної комісії, доцентки Олена Шидловська, Асьят Абрамова, доцент Олег Бортнічук і завідувачка випускової кафедри, доцентка Лариса Шаран, яка і очолила роботу комісії.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи вітають своїх випускників із здобутим бакалаврським рівнем вищої освіти й бажають успішної професійної та особистісної реалізації, кар’єрного зростання, адаптивності, стресостійкості, амбітності для розвитку і відновлення сфери гостинності у післявоєнний час.

Колективи випускової кафедри і деканату факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка чекають на теплі зустрічі у Альма-матер і бажають підкорення нових освітніх вершин – магістерського рівня вищої освіти!

Дякуємо ЗСУ за можливість вчити і вчитись у закладах освіти нашої країни! Все буде Україна!

Опублікований: 14-07-2023
Читайте також:
Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України. Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 15 лютого 2022

Кіноклуб кафедри іноземних мов професійного спрямування розпочав роботу

3 квітня кафедра іноземних мов професійного спрямування вперше провела  кіноклуб, на якому студенти та викладачі подивилися фільм англійською мовою «The Internship» («Стажери»). Стрічка розповідає про те, що необхідно людині для успіху в сучасному житті. Що саме: знання, наполегливість, креативність? Звісно! Але не менш важливі командний дух, поряд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб кафедри іноземних мов професійного спрямування розпочав роботу 05 квітня 2019

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів

Промайнули заліки і екзамени, курсові і практики, що були обов’язковим атрибутом кожної сесії під час навчання. Ось-ось відбудуться захисти дипломних проєктів. А поки що на кафедрі біотехнології і мікробіології у форматі Zoom-відеоконференції відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «Бакалавр» заочної форми нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній рубіж здобувачів-бакалаврів 08 лютого 2021

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу 18 вересня 2020