Н У Х Т

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

31 березня 2023

Челендж до Дня поезії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Всесвітній день поезії – свято словесної чуттєвості й довершеного вміння кількома словами висловити не висловлюване, яке відзначається щороку 21 березня.

Ухвала ювілейної 30-ої сесії ЮНЕСКО в 1999 року, коли і було вперше проголошено святкування всесвітнього Дня поезії, визначає, що ПОЕЗІЯ може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу громадську увагу. Як ніхто ми, українці, наразі потребуємо відповіді на ті самі «найгостріші та найглибші духовні запити».

На жаль, мусимо констатувати, що наразі несподівано з’явився новий вид української поезії – поезія війни. Але комусь саме цей спосіб самовираження допомагає пережити всі складнощі сьогодення.

За ініціативи студентської ради на факультеті біотехнології та екологічного контролю був проведений конкурс віршів, присвячений Дню поезії.

Суть його полягала в тому, що здобувач, який проявив ініціативу, мав написати вірш або ж показати вже написаний власноруч і надіслати його головчині культурно-масового сектору студради факультету Євгенії Омельченко.

Учасник мав продекламувати власну поезію, і тоді протягом двох днів на каналі факультету у telegram і на сторінці instagram проводилося голосування за найкращий вірш. Залишалось лише з  нетерпінням чекати результатів.

У конкурсі взяли участь троє здобувачок, вони і поділили між собою почесні призові місця. Отже,

1 місце посіла Тетяна Мельник (група БТ-1-1)

2 місце – Анна Овчарук (група БТ-2-1)

3 місце – Ніна Великопольська (група БТ-1-1).

Дякуємо дівчатам за участь, адже кожна з них дуже постаралася, а також усім, хто віддав свій голос за вподобаний вірш. Бажаємо мирного неба, творчості та натхнення!

Опублікований: 31-03-2023
Читайте також:
Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців

Традиційно колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спільно з Міністерством аграрної політики і продовольства, Інститутом продовольчих ресурсів НААН України і виставковою компанією «АККО Інтернешнл» провів Міжнародну спеціалізовану науково-практичну конференцію «Ресурсо- та енергоощадні технології виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – у полі зору наших науковців 14 вересня 2018

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді

Зустрічі з роботодавцями завжди привертають чималу увагу та зацікавленість здобувачів освіти. Тому у рамках співпраці ІТ-компанії «Boosta» з кафедрою інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки відділ працевлаштування випускників організував вебінар «Чим займається Android developer», сфокусований на розвиток професійних навичок та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відділ працевлаштування випускників опікується розвитком кар’єрних можливостей молоді 21 червня 2023

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 квітня 2022

На відеозв’язку зі здобувачами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – шеф-кухар із Австрії

14 грудня відбувся гостьовий лекторій і нетворкінг зі здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Юрія Новікова, шеф-кухаря ресторану при готелі «SportHotel am Semmering», розташованого на відомому гірськолижному курорті Земмерінг в Австрії, з яким співпрацює випускова кафедра. На студентів чекало знайомство зі сучасними те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На відеозв’язку зі здобувачами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – шеф-кухар із Австрії 16 грудня 2021