Н У Х Т

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

05 вересня 2019

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

5 вересня відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету. Й розпочалося воно за доброю традицією з урочистостей.

Ректор Анатолій Українець вручив:

- подяку ректора з цінним подарунком професорові кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вірі Дробот;
- диплом доктора наук Юлії Камбуловій і Людмилі Кривопляс-Володіній;
- диплом кандидата наук Юлії Куєвді;
- атестат доцента по кафедрі технології молока і молочних продуктів Олені Красулі.

Також ректор тепло привітав членів вченої ради з початком нового навчального року, побажав плідної творчої праці й наснаги для продовження руху по шляху позитивних інноваційних змін, що наш колектив розпочав у минулому навчальному році. Члени вченої ради оплесками привітали колег, що відзначили дні народження між засіданнями, а потім приступили до розгляду питань порядку денного.

У ході засідання вчена рада заслухала: звіт відповідального секретаря приймальної комісії Надії Івчук про результати виконання у 2019 році плану прийому студентів на навчання; інформацію першого проректора Володимира Ярового про скликання конференції трудового колективу; доповідь директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького про комплексний план заходів з підтвердження університетом статусу національного; доповідь проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Лариси Арсеньєвої про реалізацію концепції розвитку англійської мови в університеті, розробленої МОН України; звіт голови Ради молодих вчених Олексія Губені про атестацію наукових робіт стипендіатів Кабінету Міністрів України; інформацію директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергія Блаженка про структурні зміни в інституті та поточні питання щодо перерозподілу місць ліцензійного обсягу по спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» між формами навчання здобувачів вищої освіти випуску 2022 року; змін до Положення про планування робочого часу щодо нормативів у другій половині робочого дня; змін до Правил прийому до НУХТ і відокремлених структурних підрозділів у частині термінів прийому документів до магістратури та клопотання щодо закордонного відрядження до Німеччини голови студентської ради Олександра Висоцького для участі у заходах за програмою Еразмус+.

До обговорення питань порядку денного активно долучилися ректор Анатолій Українець, перший проректор Володимир Яровий, проректор з навчально-виробничої діяльності та розвитку Олександр Бессараб, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, директор Навчально-наукового інституту економіки і управління Олег Шеремет, директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Ігор Ельперін, завідувач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Сергій Василенко, завідувач кафедри електропостачання та енергоменеджменту Сергій Балюта, вчений секретар Наталія Ткачук, голова студентської ради університету Олександр Висоцький.

Опублікований: 05-09-2019
Читайте також:
Невидиме навколо: лабораторні роботи з дисципліни «Мікроорганізми як біологічні об'єкти»

Цікаві лабораторні роботи, хоч і у дистанційному форматі, тривають на кафедрі біотехнології і мікробіології. Викладачі роблять усе можливе, аби максимально наблизити здобувачів освіти до відчуття реального знаходження в лабораторіях університету. Зокрема, другокурсники на лабораторній роботі «Аналіз об’єктів навколишнього середовища» з дисципліни «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невидиме навколо: лабораторні роботи з дисципліни «Мікроорганізми як біологічні об'єкти» 15 грудня 2021

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями викладачі циклової комісії готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Ірина Тарасюк та Оксана Шняк взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психолого-педагогічна підготовка майбутніх фахівців у контексті сучасних освітніх реформ», організованій Педагогічним коледжем Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасною педагогічною складовою ознайомилися викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 14 грудня 2018

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 10 січня по 13 лютого 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка приходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах 22 лютого 2022

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg». Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам 11 січня 2019