14 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг» на тему «Конструкційні матеріали, що допущені до використання при проєктуванні технологічного обладнання харчових виробництв», яке доцент кафедри Богдан Пащенко провів для здобувачів-бакалаврів груп ХЕ 4-10 та ХЕ-4-11 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».
Викладач і четвертокурсники обговорювали сучасні конструкційні матеріали, що використовуються у виробництві технологічного обладнання для харчової промисловості. Розглянули вимоги до матеріалів та їх типи, а також сучасну міжнародну і вітчизняну нормативну документацію. Лектор навів приклади застосування матеріалів та акцентував увагу здобувачів освіти на впливі застосування матеріалів на якість і безпечність харчових продуктів, що особливо важливо для технологів харчової експертизи. Для кращого засвоєння студентами матеріалів лекції викладач продемонстрував практичні кейси та додаткові відеоматеріали.
Лекційне заняття відбулося в доброзичливій атмосфері при постійному контакті зі здобувачами освіти, що налаштовує на плідну роботу, дає позитивні враження та підсилює їх зацікавленість у отримані нових знань.