Н У Х Т

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

12 april 2021

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р., організатором якої цьогоріч вперше був наш університет.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 закладів вищої освіти. У підсумковій конференції брали участь 40 найталановитіших здобувачів-біотехнологів із 14 закладів вищої освіти України, які є авторами 30 наукових робіт. Зважаючи на тематичне різноманіття представлених на конкурс робіт, для їх презентації були організовані три секції – «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Після закінчення роботи секцій члени Галузевої конкурсної комісії упродовж двох годин вирішували долю учасників.

І ось настав час офіційного оголошення переможців. Дипломами І-ІІІ ступеня були нагороджені здобувачі Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету харчових технологій, Національного фармацевтичного університету, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Спонсором Конкурсу виступила одна з провідних сучасних фармацевтичних компаній України – АТ «Фармак». Представниця компанії, начальниця відділу з підбору та адаптації персоналу Юлія Глєбова привітала учасників Конкурсу та наголосила на необхідності проведення подібних заходів. Вона підкреслила, що компанія «Фармак» співпрацює з профільними закладами вищої освіти та підтримує студентські конкурси й олімпіади по всій країні.

Учасники, які набрали найбільшу кількість балів за результатами презентації своєї наукової роботи, відзначені дипломами І та ІІ ступеня. Отже, на вершину наукового п’єдесталу піднялися Ганна Ярова (Національний університет харчових технологій) та Дар’я Додон (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара). Другу сходинку посіли Анна Павловська (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), Катерина Князєва (Національний університет «Львівська політехніка») та Марина Ярош (Національний університет харчових технологій).

Спонсори презентували здобувачам, які отримали дипломи І та ІІ ступеня цінні призи – планшети. Також усі учасники підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу отримають сувенірну продукцію від компанії «Фармак». Враховуючи, що Київ нині перебуває в червоній карантинній зоні, і транспорт працює лише для осіб, які працюють на підприємствах критичної інфраструктури, дипломи та подарунки учасники отримають після стабілізації епідеміологічної ситуації.

Оргкомітет Конкурсу щиро вдячний спонсору АТ «Фармак» за співпрацю, вагомий внесок у практичну підготовку висококваліфікованих фахівців з біотехнології та допомогу в проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів! 

Published on: 12-04-2021
Read also:
Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій

28-29 вересня в Києві організація «Інша Освіта» та програма неформальної історичної освіти «Студії живої історії» провели Фестиваль живих історій. Він зібрав людей, що працюють із культурною спадщиною, зокрема, радянською, займаються вивченням історії та пам’яті. На Фестивалі були представлені 50 різноманітних проектів, попередньо відібраних журі ...

READ YOURSELF

Наукове дослідження наших студентів щодо української гастрономічної культури стало фіналістом Фестивалю живих історій 01 october 2019

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською

Вперше на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт англійською мовою здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент», спеціальності 073 «Менеджмент», освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі професорки, завідувачки кафедри Тамари Березянко (голова), проф...

READ YOURSELF

Вперше випускники англомовної групи менеджерів захистились англійською 29 june 2021