Н У Х Т

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

12 квітня 2021

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р., організатором якої цьогоріч вперше був наш університет.

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшли 48 робіт із 23 закладів вищої освіти. У підсумковій конференції брали участь 40 найталановитіших здобувачів-біотехнологів із 14 закладів вищої освіти України, які є авторами 30 наукових робіт. Зважаючи на тематичне різноманіття представлених на конкурс робіт, для їх презентації були організовані три секції – «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Після закінчення роботи секцій члени Галузевої конкурсної комісії упродовж двох годин вирішували долю учасників.

І ось настав час офіційного оголошення переможців. Дипломами І-ІІІ ступеня були нагороджені здобувачі Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету харчових технологій, Національного фармацевтичного університету, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Спонсором Конкурсу виступила одна з провідних сучасних фармацевтичних компаній України – АТ «Фармак». Представниця компанії, начальниця відділу з підбору та адаптації персоналу Юлія Глєбова привітала учасників Конкурсу та наголосила на необхідності проведення подібних заходів. Вона підкреслила, що компанія «Фармак» співпрацює з профільними закладами вищої освіти та підтримує студентські конкурси й олімпіади по всій країні.

Учасники, які набрали найбільшу кількість балів за результатами презентації своєї наукової роботи, відзначені дипломами І та ІІ ступеня. Отже, на вершину наукового п’єдесталу піднялися Ганна Ярова (Національний університет харчових технологій) та Дар’я Додон (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара). Другу сходинку посіли Анна Павловська (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), Катерина Князєва (Національний університет «Львівська політехніка») та Марина Ярош (Національний університет харчових технологій).

Спонсори презентували здобувачам, які отримали дипломи І та ІІ ступеня цінні призи – планшети. Також усі учасники підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу отримають сувенірну продукцію від компанії «Фармак». Враховуючи, що Київ нині перебуває в червоній карантинній зоні, і транспорт працює лише для осіб, які працюють на підприємствах критичної інфраструктури, дипломи та подарунки учасники отримають після стабілізації епідеміологічної ситуації.

Оргкомітет Конкурсу щиро вдячний спонсору АТ «Фармак» за співпрацю, вагомий внесок у практичну підготовку висококваліфікованих фахівців з біотехнології та допомогу в проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів! 

Опублікований: 12-04-2021
Читайте також:
Вітання з Днем Соборності України

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти!       Щиро вітаю вас із Днем Соборності України – святом українського державотворення, нашої національної єдності.    День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки став символом нерозривного зв’язку між усіма поколіннями борців за вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з Днем Соборності України 22 січня 2022

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває!

Сфера гостинності виявилася частиною стійкості України і, не зважаючи на умови сьогодення, продовжує не тільки своє функціонування, але й набирає обертів для становлення України у післявоєнний час. Розвиток галузі після війни потребуватиме системної політики, значних зусиль держави, бізнесу та міжнародної підтримки. Плідна співпраця фахівців спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова співпраця фахівців сфери гостинності триває! 03 червня 2024

Стейкхолдери в дії!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося засідання робочої групи у складі гаранток освітньо-професійних програм на освітніх рівнях «бакалавр» і «магістр» Світлани Усатюк та Лариси Арсеньєвої, викладачок кафедри Оксани Вашеки, Вікторії Кійко і Оксани Петруші, практиків – провідної фахівчині відділу контролю якості виробництва Департаменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери в дії! 22 лютого 2021

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу

Триває третій місяць повномасштабного вторгнення агресора в Україну. Третій місяць, як герої та героїні ризикують своїм життям, захищаючи нас і все, що ми любимо. 2 травня Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІХТ) та факультет біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) виступили з ініціативою проведення спільного челенджа серед св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ННІХТівці та БТЕКівці, які надихають на перемогу 13 травня 2022