Н У Х Т

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

03 june 2025

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

2 червня 2025 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з докторкою Гретою Адамчик (Жешувський університет, Польща) організовано та проведено зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія».

Зустріч була присвячена обговоренню участі здобувачів освіти у міжнародних проєктах і програмах обміну з Жешувським університетом, а також представленню можливості використання результатів проєкту InGUPS Erasmus+ «Innovative education in gastronomy to support the sustainability of food systems» (номер гранту: 2022-1-SK01-KA220-HED-000087766). Партнерами проєкту виступають Словацький сільськогосподарський університет у Нітра (Словаччина), Університет AMBIS (Чехія) та Жешувський університет (Польща) у співпраці з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інною Бобель.

Грета Адамчик презентувала платформу проєкту, на якій розміщені матеріали, розроблені спільно з партнерами і представлені польською, словацькою та чеською мовами, а також продубльовані українською мовою. Платформа знаходиться в процесі наповнення інформацією та містить у тому числі навчальні матеріали – лекції, інструкції до лабораторних робіт, відео, тощо. Ці матеріали знаходяться у вільному доступі та можуть бути корисними у навчальному процесі як здобувачам спеціальності G13 «Харчові технології», так і викладачам.

Використання та застосування результатів проєкту InGUPS Erasmus+ «Innovative education in gastronomy to support the sustainability of food systems» сприятимуть інтернаціоналізації й вдосконаленню міжнародної роботи здобувачів освіти та співробітників, ознайомленню з методами викладання і запозиченню досвіду європейських університетів, дозволять удосконалити освітній процес і забезпечити інтеграцію міжнародної складової в реалізацію освітніх програм та наукових досліджень.

Запрошуємо всіх бажаючих до ознайомлення!

Published on: 03-06-2025
Read also:
Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі

18 жовтня 2019 року директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук і доцент тієї ж кафедри Тетяна Осьмак відвідали нове сучасне фермерське господарство (буйволину ферму) ТОВ «Тасбіо», розташоване у с. Рудня Козелецького району Чернігівсько...

READ YOURSELF

Із новим господарством, що виробляє екзотичну сировину для молочних продуктів, познайомилися наші викладачі 22 october 2019

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. Цей день присвячується родині та родоводу. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть у них на навчання, роботу, влаштовують тематичні заходи. У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ традиційно в цей день проводять танцювальний флешмоб і тематичні фотосесі...

READ YOURSELF

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 may 2020

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання

5 вересня відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету. Й розпочалося воно за доброю традицією з урочистостей. Ректор Анатолій Українець вручив: - подяку ректора з цінним подарунком професорові кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вірі Дробот;- диплом доктора наук Юлії Камбуловій і Людмилі Кривопляс-...

READ YOURSELF

Насичений порядок денний й активне обговорення: вчена рада університету зібралася на перше в навчальному році засідання 05 september 2019