Н У Х Т

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU

22 august 2022

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU

Згідно з липневим рейтингом «4InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад у 2022 році посідає 29 місце серед українських (у 2021 – 37-ме) і 4692 місце серед світових університетів.

Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їхніх веб-ресурсів щоб допомагати міжнародним студентам, викладачам і науковцям дізнаватися, наскільки певний навчальний заклад є популярним у тій чи іншій країні. Цього року до рейтингу увійшли 185 вишів України.

У рейтингу використовуються показники цитованості та відвідуваності офіційних веб-представництв закладів вищої освіти світу. Іншими словами, оцінюється змістовна та інформаційна складова web-сайту університету. Розробники відзначають, що при складанні рейтингу дизайн сайтів не враховується. Рейтинг ґрунтується на алгоритмі, що включає три неупереджені та незалежні веб-метрики, отримані з трьох різних пошукових систем: Google Page Rank, вхідні посилання Yahoo та рейтинг трафіку Alexa (дочірня компанія Amazon).

Вітаємо НУХТ із високим місцем у престижному рейтингу! Сподіваємося, що застосування нестандартних інноваційних рішень і методологій впровадження зумовлять стрімкий злет нашого університету до його вершини.    

Published on: 22-08-2022
Read also:
Яскравий і «смачний» майстер-клас на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів завітала випускниця 2006 року Оксана Шипуліна, що нині є власницею студії-кондитерської й із великим задоволенням навідує Альма матер і залюбки ділиться досвідом і родзинками улюбленої професії зі студентами. 15 жовтня її привело бажання привітати університет із 135-річчям з моменту зас...

READ YOURSELF

Яскравий і «смачний» майстер-клас на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 15 october 2019

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

23 вересня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася понад 500 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Їх щиро привітали директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко і...

READ YOURSELF

Перше студентське свято першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 23 september 2022

Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

READ YOURSELF

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 may 2024

Ще одне стажування на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук пройшла стажування у Київському інституті гештальта та психодрами. Стажування тривало з 5 серпня 2023 року до 31 березня 2024 року і містило дев’ять дводенних зустрічей протягом зазначеного часу. Київський інститут гештальта та психодрами є навчальним закладом, що спеціалізуєтьс...

READ YOURSELF

Ще одне стажування на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 02 april 2024