Н У Х Т

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

21 january 2019

Провідні підприємства шукають кваліфікованих працівників серед наших студентів

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася чергова зустріч студентів випускних курсів із фахівцями провідного підприємства ТОВ «Агро-Рось». Захід був проведений з метою ознайомлення студентів із передовими технологіями діяльності підприємства та перспективами працевлаштування на ньому.

На початку зустрічі менеджер з персоналу розповіла про діяльність підприємства, адже ТОВ «Агро-Рось» – один із лідерів серед сільськогосподарських підприємств Черкаської області. Компанія заснована в 2000 році. Пріоритетними напрямками діяльності компанії є рослинництво, тваринництво та виробництво комбікормів для тварин і птиці. Продукція, яку виробляє компанія, виходить під торговими марками  «Золоте курча», «Агро-Рось».

Найважливішим моментом зустрічі була презентація вакансій від провідних спеціалістів компанії,  які пропонує підприємство випускникам. Студентам детально розповіли про вимоги до компетенції випускників, про всі особливості та складність роботи, адже керівники підприємства дуже зацікавлені в поповненні свого штату молодими спеціалістами, тому завжди готові допомогти та навчити.

Зустріч продемонструвала випускникам, що професії, за якими вони навчаються, знаходяться в попиті, а молоді спеціалісти – на «вагу золота», тому є підстави сподіватися, що профорієнтаційна зустріч дасть можливість роботодавцям знайти кваліфікованих майбутніх працівників, а випускникам – розпочати феєричний кар’єрний зріст у одній із провідних компаній Черкаської області!

Published on: 21-01-2019
Read also:
Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи

Практика – маленьке слово з безмежним значенням для допитливого студента. Саме в цей час відбувається поєднання теоретичних знань, отриманих під час навчання в університеті, з їх застосуванням. Студентам четвертого курсу – Валерії Потапенко та Мирославу Хоньківу випала можливість зануритися у практику на виробництві бактеріальних заквасок у Державн...

READ YOURSELF

Можливість оцінити свої знання і навички отримали четвертокурсники-біотехнологи 28 february 2019

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології

30 березня дружня сім’я кафедри біотехнології і мікробіології на чолі з аспірантом кафедри Лілією Ключкою за активної участі  членів наукового гуртка «BIOTECH» Наталії Петренко, Оксани Боднар, Івана Янчука, Анастасії Царьової, Анни Зварич, Ганни Ярової зустрічала  гостей. Майже три години суботнього ранку пролетіли зовсім непомітно для 16 учнів, се...

READ YOURSELF

На «ти» з біотехнологією відтепер учасники майстер-класу кафедри біотехнології і мікробіології 01 april 2019

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу нас...

READ YOURSELF

Гаряча пора у молодих науковців 13 june 2019