Н У Х Т

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи

30 квітня 2021

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та карантинними обмеженнями засідання спеціалізованої вченої ради відбулося у форматі відеоконференції у режимі реального часу під головуванням д.т.н., професора Анатолія Соколенка.

Офіційними опонентами виступили д.т.н., професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко; к.т.н., доцентка кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс.

Здобувачка представила результати наукових досліджень з обґрунтування та удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з порошками горобини, калини та обліпихи. За результатами досліджень, викладеними у дисертаційній роботі, опубліковані статті у фахових виданнях України, зокрема, які входять до наукометричних баз Scopus i Web of Science, а також у виданнях країн Європейського Союзу, тези доповідей у матеріалах науково-практичних конференцій, одержані патенти України на винахід і на корисну модель.

За результатами таємного голосування Юлії Мирошник одноголосно був присуджений науковий ступінь кандидата технічних наук  за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції». Здобувачка подякувала своєму керівнику і колегам за підтримку, а членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вітає колегу Юлію Мирошник із успішним захистом кандидатської дисертації та бажає успіхів і подальших наукових звершень!

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками

Двічі на рік – навесні та восени – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України проводять конкурс із врученням дипломів відповідної категорії та конкурс у номінаціях серед вищих навчальних закладів, переможці яких нагороджуються Гран-прі, золотими, срібними та бронзовими медалями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками 15 листопада 2018

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Завершився 2022 рік. Важкий, непередбачуваний, але саме під тиском негараздів всі ми розуміли, що формуємо одну велику славну родину Національного університету харчових технологій. І колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вкотре довів своєю повсякденною працею, що є невід'ємною частиною наукової спільноти з багатим історичним минулим. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 січня 2023