Н У Х Т

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи

30 квітня 2021

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та карантинними обмеженнями засідання спеціалізованої вченої ради відбулося у форматі відеоконференції у режимі реального часу під головуванням д.т.н., професора Анатолія Соколенка.

Офіційними опонентами виступили д.т.н., професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Михайло Кравченко; к.т.н., доцентка кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеської національної академії харчових технологій Алла Салавеліс.

Здобувачка представила результати наукових досліджень з обґрунтування та удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з порошками горобини, калини та обліпихи. За результатами досліджень, викладеними у дисертаційній роботі, опубліковані статті у фахових виданнях України, зокрема, які входять до наукометричних баз Scopus i Web of Science, а також у виданнях країн Європейського Союзу, тези доповідей у матеріалах науково-практичних конференцій, одержані патенти України на винахід і на корисну модель.

За результатами таємного голосування Юлії Мирошник одноголосно був присуджений науковий ступінь кандидата технічних наук  за спеціальністю 05.18.16 «Технологія харчової продукції». Здобувачка подякувала своєму керівнику і колегам за підтримку, а членам спеціалізованої вченої ради – за висловлені зауваження і побажання.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вітає колегу Юлію Мирошник із успішним захистом кандидатської дисертації та бажає успіхів і подальших наукових звершень!

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Євген Проскурка провів профорієнтаційне лабораторне заняття з дисципліни «Технічні засоби автоматизації» зі здобувачами освітнього ступеня «молодший спеціаліст» групи М-31 Київського коледжу міського господарства, що навчаються на факультеті екології, комп’ютерних с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 18 листопада 2019

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі»

Згідно з планом заходів із профорієнтаційної роботи кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів на поточний навчальний рік студенти групи МЯ-3ск Тетяна Шевченко, Валентина Манькова та Марія Кисленко відвідали свою першу Альма матер – відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Немішаївський агротех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Третьокурсники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у «Немішаївському агротехнічному коледжі» 28 жовтня 2019

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію

20 березня увесь франкомовний світ відзначає Міжнародний день Франкофонії. Що ж таке франкофонія? З лінгвістичної точки зору є дві лексеми – Франкофонія (з великої літери) і франкофонія (з маленької літери), які, відповідно, означають дещо різні поняття. Термін «Франкофонія» (з великої літери) означає сукупність УРЯДІВ, країн і офіційних інстанцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники відкрили для себе Франкофонію 21 березня 2025

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28-29 травня 2020 р. доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у серії вебінарів «Експорт органічної продукції: відкриваємо нові ринки», організованих Офісом із просування експорту України спільно з канадсько-українським проєктом підтримки торгівлі та інвестицій. Вебінари прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 02 червня 2020