Н У Х Т

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

06 грудня 2019

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

Студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій Дарина Присяжна долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Попівці Барського району Вінницької області.

Вона провела дві зустрічі: з учнями 9 та 11 класів. Перед ними стоїть важливе питання щодо вибору майбутньої професії, який учні 11 класу мають зробити вже зараз. Дарина розповіла про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи набуття спеціальності технолога харчових виробництв в Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості як в Україні, так і за кордоном.

Також майбутні вступники дізналися про умови вступу до нашого університету. Цікавою для них була інформація про спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Також Дарина Присяжна розповіла про умови навчання, проживання у гуртожитку, можливість участі у громадській діяльності, різних творчих гуртках і спортивних секціях.

Наприкінці зустрічі школярі отримали рекламні матеріали університету та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Для того, щоб учні пересвідчилися у всіх перевагах навчання в НУХТ, Дарина Присяжна проінформувала їх про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і кафедри, сторінки в соціальних мережах. На завершення зустрічі всі бажаючі були запрошені відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті в січні.

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Ейчари ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» Вікторія Шаповалова та Ірина Овчінкіна прочитали для магістрантів лекцію з дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Лекцію також відвідали аспіранти кафедри. Інноваційне підприємство «ЧАНТА МАУНТ», що належить до холдингу «Хлібні інвестиції», – одне з найбільших в Є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 грудня 2019

Студенти зі штату Арізона (США) відвідали університет

Колектив кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації організував відвідування НУХТ делегацією у складі 12 американських студентів зі штату Арізона та давніх друзів кафедри Thomas Stevenson і Stuart Snuggs. Іноземні гості відвідали уроки іноземної мови, де за їх участю відбулися круглі столи “Presenting a product”, “Marketing strategi...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти зі штату Арізона (США) відвідали університет 28 березня 2018

Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права

Останні дні семестру для студентів – завжди гаряча і активна пора, тому в метушні здавання іспитів й заліків студенти групи ЕП-1-1 кафедри економіки і права вирішили відвідати цікаве та пізнавальне місце – Музей історії міста Києва. Це унікальна музейна структура столиці, що об’єднує 8 філій, які органічно доповнюють загальну концепцію Музею. Пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права 24 грудня 2019

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії

Уряд прийняв рішення, що відкриває можливість створення в Україні державних ключових лабораторій (ДКЛ) – це будуть команди науковців, що об’єднуватимуться попри відомче підпорядкування та сферу досліджень для вирішення масштабних сучасних проблем. Відповідна постанова була ухвалена під час засідання Кабінету Міністрів України. «Це дасть можливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії 22 липня 2019