Н У Х Т

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

06 грудня 2019

У виборі майбутньої професії школярам допомагають наші студенти

Студентка групи ТХ-4-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій Дарина Присяжна долучилася до профорієнтаційної роботи, відвідавши загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с. Попівці Барського району Вінницької області.

Вона провела дві зустрічі: з учнями 9 та 11 класів. Перед ними стоїть важливе питання щодо вибору майбутньої професії, який учні 11 класу мають зробити вже зараз. Дарина розповіла про переваги навчання в технічному закладі вищої освіти, перспективи набуття спеціальності технолога харчових виробництв в Національному університеті харчових технологій та можливість працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості як в Україні, так і за кордоном.

Також майбутні вступники дізналися про умови вступу до нашого університету. Цікавою для них була інформація про спеціальності та спеціалізації, за якими можна здобути освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Також Дарина Присяжна розповіла про умови навчання, проживання у гуртожитку, можливість участі у громадській діяльності, різних творчих гуртках і спортивних секціях.

Наприкінці зустрічі школярі отримали рекламні матеріали університету та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Для того, щоб учні пересвідчилися у всіх перевагах навчання в НУХТ, Дарина Присяжна проінформувала їх про сайти університету, Навчально-наукового інституту харчових технологій і кафедри, сторінки в соціальних мережах. На завершення зустрічі всі бажаючі були запрошені відвідати День відкритих дверей, який відбудеться в нашому університеті в січні.

Опублікований: 06-12-2019
Читайте також:
Нові поповнення книжкової полички

Науково-технічна бібліотека університету пропонує до уваги користувачів черговий випуск інформаційного бюлетеня «Нові надходження». Випуск містить відомості про видання, в тому числі й періодичні, що надійшли до фонду бібліотеки у травні-червні поточного року. У ньому подано повний бібліографічний опис видань та інформацію про кількість примірникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові поповнення книжкової полички 11 липня 2024

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам

За сприяння завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси відбулася гостьова лекція французького підприємця, директора ТОВ «Біо-Фарм Агротрейд ЛТД» Клода Ексбраята для здобувачів, що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Компанія була заснована в 2015 році за підтри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключові питання виробництва органічних продуктів у європейських країнах висвітлив французький підприємець нашим магістрам 12 березня 2020

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських робіт і проєктів здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа», заочної форми навчання. Під час 4 засідань Екзаменаційної комісії були заслухані 28 робіт і проєктів здобувачів другого рівня ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів магістерського рівня вищої освіти заочної форми на кафедрі готельно-ресторанної справи 24 лютого 2020

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором

27 березня 2024 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція «Виробництво біопалива на спиртових заводах» заступника директора з питань виробництва спирту ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД», к.т.н. Ярослова Боярчука.  До лекції також приєдналися магістранти-біотехнологи першого року навчання освітньої програми «Промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як виробляти біопаливо на спиртових заводах розбиралися здобувачі освіти з гостьовим лектором 28 березня 2024