Н У Х Т

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

30 травня 2019

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

Нещодавно лекторій «Освітня асамблея» привідкрив двері у світ SM-дизайну: відбулася лекція, спікером якої була Олена Годіна – Social Media Designer в Grammarly, фіналістка міжнародних конкурсів плакатної графіки, автор ілюстрацій кишенькових карт метро. Довгоочікувана лекція зібрала багато слухачів, серед яких були студентки 3-го курсу спеціальності «Маркетинг» Тетяна Наумко та Інна Лісовська.

Пані Олена працює SM-дизайнером у онлайн-сервiсі Grammarly – успішному американському стартапі з українським корінням. Це вона  оновила візуальне обличчя брeнда-мільйонника (аудиторія Grammarly налічує більш 7 000 000 користувачів у соціальних мережах) і тому не з чуток знає наскільки важливим є зв’язок дизайну і маркетингу в просуванні бренду.

«Дизайн – це найшвидший спосіб донести повідомлення бренду», − розпочинає спікер.  7 секунд – стільки часу необхідно, щоб справити перше враження, оцінити візуальну частину комунікації. «Маркетологам і дизайнерам необхідно поламати голову, аби привернути увагу споживача бодай на декілька секунд», – наголошує фахівець.

І виявляється, це реально, ключ до цього – емоції.  Основною відмінністю звичайного товару і бренду є емоція. Дизайн, як ніякий інший інструмент, дозволяє цю емоцію пробудити. Бренди, які провокують у нас емоції, у середньому заробляють більше, а індекс споживчої лояльності у них вищий за конкурентів. Більше того, 95% рішень про покупку відбуваються на підсвідомому рівні.

Ще спікер поділилася інформацією як створити єдину дизайн-айдeнтику для соціальних медіа, взявши за основу сам продукт, як пройти весь процес створення стилю, від пошуку ідеї до реалізації.

Дана лекція дала глибоке зрозуміння важливості співпраці маркетологів і дизайнерів, адже дизайн – це елемент, який впливає на успішність маркетингових кампаній, дизайн допомагає донести повідомлення, яке несе бренд, вирізняти товар серед сотень інших на полиці.

Опублікований: 30-05-2019
Читайте також:
Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти

5 березня 2024 року відбулася гостьова лекція «Нормативна документація в дитячому харчуванні для закладів освіти» начальниці відділу з питань профілактики неінфекційних захворювань та обігу наркотичних засобів Департаменту громадського здоров’я МОЗ України Тетяни Скапи, організована кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції. Лекція ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство із сучасною нормативною базою для організації дитячого харчування у закладах освіти 06 березня 2024

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого  переможці  конкурсу «Золотий каштан-2023»

Незважаючи на воєнний стан, традиційно в листопаді у 29-й раз відбувся конкурс студентських наукових робіт «Золотий каштан».  У конкурсі взяли участь студенти 11 закладів вищої освіти України та Державного університету Квара з Нігерії. Була представлена 31 наукова робота з актуальних проблем пакувальної індустрії. Серед переможців конкурсу – студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого переможці конкурсу «Золотий каштан-2023» 20 листопада 2023

Тренінг зі стрілецької справи

Ми живемо в часи, коли військово-патріотичне виховання набуває нового сенсу. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, опановувати військові й військово-технічні знання, спонукати до фізичного вдосконалення, а також вивчати бойові трад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг зі стрілецької справи 09 січня 2023

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників 02 грудня 2019