Н У Х Т

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

30 травня 2019

Зв’язок дизайну і маркетингу у просуванні бренду досліджували наші студентки

Нещодавно лекторій «Освітня асамблея» привідкрив двері у світ SM-дизайну: відбулася лекція, спікером якої була Олена Годіна – Social Media Designer в Grammarly, фіналістка міжнародних конкурсів плакатної графіки, автор ілюстрацій кишенькових карт метро. Довгоочікувана лекція зібрала багато слухачів, серед яких були студентки 3-го курсу спеціальності «Маркетинг» Тетяна Наумко та Інна Лісовська.

Пані Олена працює SM-дизайнером у онлайн-сервiсі Grammarly – успішному американському стартапі з українським корінням. Це вона  оновила візуальне обличчя брeнда-мільйонника (аудиторія Grammarly налічує більш 7 000 000 користувачів у соціальних мережах) і тому не з чуток знає наскільки важливим є зв’язок дизайну і маркетингу в просуванні бренду.

«Дизайн – це найшвидший спосіб донести повідомлення бренду», − розпочинає спікер.  7 секунд – стільки часу необхідно, щоб справити перше враження, оцінити візуальну частину комунікації. «Маркетологам і дизайнерам необхідно поламати голову, аби привернути увагу споживача бодай на декілька секунд», – наголошує фахівець.

І виявляється, це реально, ключ до цього – емоції.  Основною відмінністю звичайного товару і бренду є емоція. Дизайн, як ніякий інший інструмент, дозволяє цю емоцію пробудити. Бренди, які провокують у нас емоції, у середньому заробляють більше, а індекс споживчої лояльності у них вищий за конкурентів. Більше того, 95% рішень про покупку відбуваються на підсвідомому рівні.

Ще спікер поділилася інформацією як створити єдину дизайн-айдeнтику для соціальних медіа, взявши за основу сам продукт, як пройти весь процес створення стилю, від пошуку ідеї до реалізації.

Дана лекція дала глибоке зрозуміння важливості співпраці маркетологів і дизайнерів, адже дизайн – це елемент, який впливає на успішність маркетингових кампаній, дизайн допомагає донести повідомлення, яке несе бренд, вирізняти товар серед сотень інших на полиці.

Опублікований: 30-05-2019
Читайте також:
Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці

2-4 серпня відбувся Всеукраїнський форум «Україна 30. Імідж України», до участі у якому долучилися наші фахівці. Першого дня учасники знайомилися з презентацією заходів до Дня Незалежності України, другого – обговорювали бренд України, в останній день дискутували щодо іміджу України. Учасників заходів привітала перша заступниця міністра закордонн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Туризм як інструмент просування України у світі обговорювали наші фахівці 06 серпня 2021

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління

Нещодавно доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда взяла участь у роботі Вищої школи публічного управління, де ознайомила слухачів із особливостями вживання самостійних і службових частин мови під час укладання документів. Спікерка наголосила на тому, що саме текст є основним реквізитом, через який відбувається реалізація мети напи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін узяла участь у роботі Вищої школи публічного управління 07 квітня 2023

Козацькі розваги у гуртожитку

14 жовтня, у світлий день свята Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають заступницею і покровителькою українського народу, відзначається ще й українське національне свято – День українського козацтва. Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, як справжні нащадки  козаків, позмагалися у своїй силі, винахідливості та кмітливості, взя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькі розваги у гуртожитку 12 жовтня 2018