Н У Х Т

Висока якість дипломних робіт наших здобувачів визнається на всеукраїнському рівні

01 липня 2020

Висока якість дипломних робіт наших здобувачів визнається на всеукраїнському рівні

На початку червня на базі Одеського національного політехнічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність».

На конкурс кращими закладами вищої освіти України були представлені 146 дипломних робіт здобувачів освітнього ступеню «магістр» і 23 кваліфікаційні роботи здобувачів освітнього ступеню «бакалавр».

Наш університет представляла магістр Тетяна Полуда, що подала на конкурс свою минулорічну бакалаврську кваліфікаційну роботу «Розвиток електронної торгівлі на підприємстві» (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко). За результатами оцінювання робіт кваліфікованим журі, вона виборола перемогу й здобула Диплом ІІІ ступеня.

Вітаємо студентку та її наукового керівника з визнанням на всеукраїнському рівні високої якості дипломної роботи, бажаємо наснаги й подальших звершень!   

Опублікований: 01-07-2020
Читайте також:
До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти

Студентка ІІІ курсу спеціальності «Виробництво хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ Ярослава Рябокінь і науковий керівник, викладач  суспільних дисциплін Ольга Стеблина стали учасниками Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Гуманітарний диск...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення суспільних проблем долучаються наші студенти 20 квітня 2018

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

Безперервно зростають професійно викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. Старша викладачка Олена Тищенко підвищила кваліфікацію у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського за професійною програмою для науково-педагогічних працівників «Школа педагогічної майстерності: освіта як інструмент безперервного проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Lifelong learning викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2025

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

9 лютого 2022 року американська Національна асоціація ресторанів за підтримки американської служби доставки їжі Door Dash та розробника штучного інтелекту для закладів ресторанного господарства, IT-компанії Paradox організувала вебінар «Стан ресторанної індустрії у 2022 році». До заходу приєдналися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із прогнозами щодо стану ресторанної індустрії у 2022 році знайомилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 11 лютого 2022

В університеті обрали новий склад вченої ради

25 вересня в університеті відбулася конференція трудового колективу, в порядку денному якої було одне питання – обрання виборних представників з числа штатних працівників університету до складу вченої ради НУХТ, оскільки термін повноваження чинної вченої ради завершувався у вересні 2018 року. Зі 135 делегатів конференції зареєструвалися 111, необх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті обрали новий склад вченої ради 25 вересня 2018