Н У Х Т

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 december 2022

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 грудня 2022 року в дистанційному режимі відбулася Конференція трудового колективу університету.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий розпочав Конференцію з повідомлення, що зареєструвалися 87 делегатів, а всього обраних делегатів 106, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу.

Відповідно до порядку денного заслухали звіт ректора Олександра Шевченка про виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основні показники діяльності університету за 2022 рік.

Ректор розпочав з короткого огляду роботи колективу університету протягом цього складного року, а далі надав детальну інформацію щодо виконання цільових показників ефективності. У своєму звіті керівник університету зупинився на всіх аспектах діяльності – розповів про виконання положень Статуту університету, реалізацію внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наукову та інноваційну діяльність колективу, міжнародне співробітництво, академічну мобільність здобувачів освіти і викладачів, перемоги у міжнародних і вітчизняних конкурсах, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету, проаналізував працевлаштування випускників і навів показники ефективності використання державного майна та підготовки науково-педагогічних кадрів та позиції НУХТ в українських і міжнародних рейтингах.

Звіт ректора прокоментували та висловилися у його підтримку проректор Олександр Бессараб, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Олександр Гавва і Володимир Ковбаса. Вони, зокрема зазначили, що за звітній період попри всі складнощі й негаразди була виконана колосальна робота в усіх напрямках, і це відзначають зарубіжні колеги й на це звертали увагу експерти НАЗЯВО, які здійснювали експертне оцінювання освітніх програм в рамках їх акредитації.

Відкритим голосуванням делегати одностайно затвердили звіт ректора.

Наступним у порядку денному значилося відзначення працівників університету. Олександр Шевченко зауважив, що ніякі труднощі, ніякий ворог не завадить нам якісно виконувати свої завдання й відзначати наших колег за сумлінну працю, активний розвиток вітчизняної освіти і науки. Звичайно, приємніше було б вручати відзнаки особисто, і цей час скоро повернеться, а поки що ректор вручив їх віртуально:

- нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджена заступниця директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Пушанко;

- Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України відзначений голова Ради молодих вчених НУХТ, доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олексій Губеня;

- Подяку МОН отримали: доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека, доцентка кафедри екологічної безпеки і охорони праці Оксана Ничик, доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук, старший викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Олексій Осьмак, доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко, старша викладачка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Ольга Сєдих, доцентка кафедри маркетингу Світлана Розумей, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Безпалько;

- Грамотою МОН нагороджена деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак;

- Почесною грамотою НУХТ відзначений професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Микола Прядко.

Делегати привітали нагороджених оплесками.

У своєму заключному слові ректор зазначив, що всі наші результати й здобутки – це спільна, кропітка й наполеглива робота всього колективу. Він висловив щиру подяку кожному за невтомну, активну працю, привітав колектив із прийдешніми Різдвом і новим роком та побажав мирного неба, терпіння й наснаги, міцного здоров’я, злагоди у сім’ях, непохитної віри в нашу перемогу та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

Перший проректор Володимир Яровий закрив Конференцію словами: «До плідної праці й зустрічей у новому році!».

Published on: 22-12-2022
Read also:
Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

До світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) імені проф. В.Ф. Доценка ініціював Digital-Великдень. Свято Великодня символізує нове життя, надію, перемогу добра над злом. Саме у темні часи особливе значення має світле свято людяності та небайдужості, а символи цього свята прикрашають святковий стіл кожн...

READ YOURSELF

Digital-Великдень на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 14 may 2024

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

19 квітня кафедра іноземних мов професійного спрямування провела чергове засідання кіноклубу, на якому студенти та викладачі подивились фільм англійською мовою «Food for the Future». Це документальний фільм про нові технології та виклики в харчовому виробництві. До клубу завітали студенти І курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, ...

READ YOURSELF

Чергове засідання кіноклубу на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 22 april 2019

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

Карантин не стає на заваді здобувачам освітнього ступеню «Магістр» кафедри технології молока і молочних продуктів успішно здобувати фахові компетентності. Згідно із завданням лабораторної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів» (викладачі – доценти Оксана Кочубей-Литвиненко...

READ YOURSELF

Успішно продовжують здобувати фахові компетентності магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 05 may 2020

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи

23 червня 2022 року в режимі відеоконференції на засіданні кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся розширений науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи Андрія Слюсенка на тему «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня доктора філо...

READ YOURSELF

Науковий семінар із розгляду дисертаційної роботи 27 june 2022