Н У Х Т

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 грудня 2022

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 грудня 2022 року в дистанційному режимі відбулася Конференція трудового колективу університету.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий розпочав Конференцію з повідомлення, що зареєструвалися 87 делегатів, а всього обраних делегатів 106, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу.

Відповідно до порядку денного заслухали звіт ректора Олександра Шевченка про виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основні показники діяльності університету за 2022 рік.

Ректор розпочав з короткого огляду роботи колективу університету протягом цього складного року, а далі надав детальну інформацію щодо виконання цільових показників ефективності. У своєму звіті керівник університету зупинився на всіх аспектах діяльності – розповів про виконання положень Статуту університету, реалізацію внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наукову та інноваційну діяльність колективу, міжнародне співробітництво, академічну мобільність здобувачів освіти і викладачів, перемоги у міжнародних і вітчизняних конкурсах, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету, проаналізував працевлаштування випускників і навів показники ефективності використання державного майна та підготовки науково-педагогічних кадрів та позиції НУХТ в українських і міжнародних рейтингах.

Звіт ректора прокоментували та висловилися у його підтримку проректор Олександр Бессараб, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Олександр Гавва і Володимир Ковбаса. Вони, зокрема зазначили, що за звітній період попри всі складнощі й негаразди була виконана колосальна робота в усіх напрямках, і це відзначають зарубіжні колеги й на це звертали увагу експерти НАЗЯВО, які здійснювали експертне оцінювання освітніх програм в рамках їх акредитації.

Відкритим голосуванням делегати одностайно затвердили звіт ректора.

Наступним у порядку денному значилося відзначення працівників університету. Олександр Шевченко зауважив, що ніякі труднощі, ніякий ворог не завадить нам якісно виконувати свої завдання й відзначати наших колег за сумлінну працю, активний розвиток вітчизняної освіти і науки. Звичайно, приємніше було б вручати відзнаки особисто, і цей час скоро повернеться, а поки що ректор вручив їх віртуально:

- нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджена заступниця директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Пушанко;

- Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України відзначений голова Ради молодих вчених НУХТ, доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олексій Губеня;

- Подяку МОН отримали: доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека, доцентка кафедри екологічної безпеки і охорони праці Оксана Ничик, доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук, старший викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Олексій Осьмак, доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко, старша викладачка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Ольга Сєдих, доцентка кафедри маркетингу Світлана Розумей, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Безпалько;

- Грамотою МОН нагороджена деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак;

- Почесною грамотою НУХТ відзначений професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Микола Прядко.

Делегати привітали нагороджених оплесками.

У своєму заключному слові ректор зазначив, що всі наші результати й здобутки – це спільна, кропітка й наполеглива робота всього колективу. Він висловив щиру подяку кожному за невтомну, активну працю, привітав колектив із прийдешніми Різдвом і новим роком та побажав мирного неба, терпіння й наснаги, міцного здоров’я, злагоди у сім’ях, непохитної віри в нашу перемогу та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

Перший проректор Володимир Яровий закрив Конференцію словами: «До плідної праці й зустрічей у новому році!».

Опублікований: 22-12-2022
Читайте також:
На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH», який функціонує на базі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, щороку беруть участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Участь у ньому – завдання доволі непросте, адже сам конкурс відбувається у два етапи. На першому – найкращі наукові робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології підвели підсумки участі студентів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2017/2018 н.р 11 травня 2018

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш

На сайті МОН розміщений розподіл місць державного замовлення для вишів, що знаходяться в сфері управління Міністерства освіти і науки.  Зокрема, там є інформація про обсяги для широкого конкурсу, на фіксовані місця держзамовлення на бакалаврів, молодших спеціалістів, робітничі кадри за професіями загальнодержавного значення, прийому до докторантур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш 16 липня 2018

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології»

13 березня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося відкрите лабораторне заняття «Технологія страв із смаженого м’яса та січеної маси з м’яса» асистента Ганни Березової з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для студентів першого скороченого курсу спеціальності 181 «Харчові технології». На занятті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування смачного м’яса для студентів першого скороченого курсу спеціальності «Харчові технології» 14 березня 2019

Практикуємося самі і навчаємо майбутніх магістрів!

Питання підготовки здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури є сьогодні досить актуальним як для викладачів, так і для здобувачів вищої освіти. На сьогодні здобувач вищої освіти технічної спеціальності потребує покрокових інструкцій і рекомендацій з підготовки до ЄВІ, який...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикуємося самі і навчаємо майбутніх магістрів! 12 лютого 2021