Н У Х Т

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 грудня 2022

Конференція трудового колективу заслухала звіт ректора

22 грудня 2022 року в дистанційному режимі відбулася Конференція трудового колективу університету.

Голова Конференції, перший проректор Володимир Яровий розпочав Конференцію з повідомлення, що зареєструвалися 87 делегатів, а всього обраних делегатів 106, тож необхідний кворум є, і Конференція розпочала свою роботу.

Відповідно до порядку денного заслухали звіт ректора Олександра Шевченка про виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основні показники діяльності університету за 2022 рік.

Ректор розпочав з короткого огляду роботи колективу університету протягом цього складного року, а далі надав детальну інформацію щодо виконання цільових показників ефективності. У своєму звіті керівник університету зупинився на всіх аспектах діяльності – розповів про виконання положень Статуту університету, реалізацію внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності, інформаційне та матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наукову та інноваційну діяльність колективу, міжнародне співробітництво, академічну мобільність здобувачів освіти і викладачів, перемоги у міжнародних і вітчизняних конкурсах, видання підручників і навчально-методичної літератури, дотримання законодавства у сфері діяльності університету, проаналізував працевлаштування випускників і навів показники ефективності використання державного майна та підготовки науково-педагогічних кадрів та позиції НУХТ в українських і міжнародних рейтингах.

Звіт ректора прокоментували та висловилися у його підтримку проректор Олександр Бессараб, директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, заступник директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Михайло Масліков, завідувачі кафедр Олександр Гавва і Володимир Ковбаса. Вони, зокрема зазначили, що за звітній період попри всі складнощі й негаразди була виконана колосальна робота в усіх напрямках, і це відзначають зарубіжні колеги й на це звертали увагу експерти НАЗЯВО, які здійснювали експертне оцінювання освітніх програм в рамках їх акредитації.

Відкритим голосуванням делегати одностайно затвердили звіт ректора.

Наступним у порядку денному значилося відзначення працівників університету. Олександр Шевченко зауважив, що ніякі труднощі, ніякий ворог не завадить нам якісно виконувати свої завдання й відзначати наших колег за сумлінну працю, активний розвиток вітчизняної освіти і науки. Звичайно, приємніше було б вручати відзнаки особисто, і цей час скоро повернеться, а поки що ректор вручив їх віртуально:

- нагрудним знаком «Відмінник освіти України» нагороджена заступниця директорки Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцентка кафедри технології цукру і підготовки води Наталія Пушанко;

- Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України відзначений голова Ради молодих вчених НУХТ, доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олексій Губеня;

- Подяку МОН отримали: доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека, доцентка кафедри екологічної безпеки і охорони праці Оксана Ничик, доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук, старший викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Олексій Осьмак, доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко, старша викладачка кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Ольга Сєдих, доцентка кафедри маркетингу Світлана Розумей, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Безпалько;

- Грамотою МОН нагороджена деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак;

- Почесною грамотою НУХТ відзначений професор кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Микола Прядко.

Делегати привітали нагороджених оплесками.

У своєму заключному слові ректор зазначив, що всі наші результати й здобутки – це спільна, кропітка й наполеглива робота всього колективу. Він висловив щиру подяку кожному за невтомну, активну працю, привітав колектив із прийдешніми Різдвом і новим роком та побажав мирного неба, терпіння й наснаги, міцного здоров’я, злагоди у сім’ях, непохитної віри в нашу перемогу та закликав продовжувати впевнений рух уперед.

Перший проректор Володимир Яровий закрив Конференцію словами: «До плідної праці й зустрічей у новому році!».

Опублікований: 22-12-2022
Читайте також:
Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень!

Відбулося останнє у цьому навчальному році засідання наукового студентського гуртка «Смакота», який працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом доцентки Ірини Корецької. У 2024-2025 навчальному році гуртківці працювали за темою «Розроблення продукції для закладів ресторанного господарства підвищеної харчової т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні концепції виробництва продуктів харчування вимагають творчих рішень! 09 червня 2025

Амбасадорка-менеджерка – на програмі Erasmus+

За ініціативи гарантки освітньої програми «Менеджмент», доцентки кафедри економіки праці та менеджменту Світлани Дунди та доцентки Тетяни Якимчук відбулася зустріч здобувачів освітньої програми зі здобувачкою групи МН-2-5а Тамарою Баталовою, яка у весняному семестрі навчається у Щецинському університеті (Польща) за програмою міжнародної академічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Амбасадорка-менеджерка – на програмі Erasmus+ 10 квітня 2024

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди

Директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко та викладачки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик і Юлія Бондаренко завітали з ознайомлювальною лекцією про харчові добавки у складі харчових продуктів на виховну годину до здобувачів випускової групи ВХК 21 Смілянського техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формат профорієнтації – пізнавальні лекції та мотивуючі бесіди 30 вересня 2024

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в International Conference AgroFood, яка відбулася 19 листопада 2020 р. в University of Rzeszow (Польща) та організована в рамках проєкту «Regional Initiative of Excellence project» під патронажем Ржешівського університету. Під час конференції були представлені резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На конференції у Польщі представили результати своїх досліджень науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2020