Н У Х Т

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

16 лютого 2024

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінює екзаменаційна комісія у складі голови, менеджера контролю якості готової продукції і управління асортиментом ТОВ «Прилуцький завод «Білкозин» Олександра Горбача, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій та Олега Галенка (секретар комісії).

Представлені в перші дні захистів роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів освіти вже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах, у тому числі за дуальною формою здобуття освіти. Тому, в своїх роботах вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

Також 14 лютого відбувся захист випускової кваліфікаційної роботи, виконаної англійською мовою. Магістранта Анна Вернигора представила дослідження «Improving the technology of boiled and smoked sausages using the industrial facilities of «Meatland Plus» LLC» («Удосконалення технології варено-копчених ковбас на промислових потужностях ТОВ «Мітленд Плюс»). Захист цієї роботи відбувся цікаво, професійно та на високому рівні.

Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики та одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса». Крім того, за результатами захистів всі здобувачі отримали рекомендації до вступу на третій освітній рівень навчання (PhD).

Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності!

Опублікований: 16-02-2024
Читайте також:
Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи!

На кафедрі готельно-ресторанної справи тиждень розпочався із успішних захистів кваліфікаційних робіт магістрантами денної форми здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи! 18 грудня 2024

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентами заочної форми навчання за освітнім ступенем «Бакалавр», де у засіданні Екзаменаційної комісії брали участь співробітники кафедри – професор Віталій Прибильський, доценти Марина Білько і Микола Бондар. Екзаменаційну комісію очолив завідувач ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочали захисти бакалаврських дипломів студенти-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 12 лютого 2019

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу». Tarantino Family – найбільша вітчизняна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 20 березня 2024

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців

15 квітня 2021 р. кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації у дистанційному режимі провела ранкове засідання 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Як і щороку, у роботі секції взяли участь найдопитливіші здобувачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації вітає доповідачів-переможців 15 квітня 2021