Н У Х Т

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

16 лютого 2024

Розпочато серію захистів магістрантів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

З 14 по 16 лютого на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбуваються захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» денної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

Обґрунтованість, змістовність та актуальність магістерських робіт оцінює екзаменаційна комісія у складі голови, менеджера контролю якості готової продукції і управління асортиментом ТОВ «Прилуцький завод «Білкозин» Олександра Горбача, гаранта освітньої програми, завідувача кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професора Василя Пасічного, професорки кафедри Ірини Шевченко, доцентів Оксани Топчій та Олега Галенка (секретар комісії).

Представлені в перші дні захистів роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість здобувачів освіти вже працюють за спеціальністю у провідних компаніях і на м'ясопереробних підприємствах, у тому числі за дуальною формою здобуття освіти. Тому, в своїх роботах вони використовували реальні матеріали та вже набутий досвід.

Також 14 лютого відбувся захист випускової кваліфікаційної роботи, виконаної англійською мовою. Магістранта Анна Вернигора представила дослідження «Improving the technology of boiled and smoked sausages using the industrial facilities of «Meatland Plus» LLC» («Удосконалення технології варено-копчених ковбас на промислових потужностях ТОВ «Мітленд Плюс»). Захист цієї роботи відбувся цікаво, професійно та на високому рівні.

Екзаменаційна комісія високо оцінила науковий рівень і практичну цінність робіт та креативний підхід до вирішення завдань обраної тематики та одноголосно присвоїла здобувачам кваліфікацію «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса». Крім того, за результатами захистів всі здобувачі отримали рекомендації до вступу на третій освітній рівень навчання (PhD).

Вітаємо магістрів і бажаємо успіхів у практичній і творчій діяльності!

Опублікований: 16-02-2024
Читайте також:
За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Участь викладачів у наукових конференціях – один із ключових аспектів підвищення рівня їхньої професійної майстерності. Це дає змогу слідкувати за новітніми тенденціями в галузі, бути в курсі останніх розробок і постійно оновлювати свої знання. До того ж конференції сприяють розширенню професійних зв’язків, спонукають до активізації спільних науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За новітніми тенденціями в галузі слідкують викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 вересня 2023

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Нові горизонти практичних знань підкорюють магістранти другого курсу освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» денної форми навчання. З 15 січня до 11 лютого 2024 року триває їх переддипломна практика згідно з укладеними угодами між університетом та підприємствами галузі. Варто зазначити, що в цьому році г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти практичних знань магістрантів освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» 26 січня 2024

Стартувала Міжнародна зимова школа Жана Моне

15 січня розпочалася Міжнародна зимова школа Жана Моне «Менеджмент академічних проєктів та ефективна комунікація-2025». Захід проводиться в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ «Політика та кращі практики Європейського Союзу з управління академічними проєктами» (101085243 - ProEU - ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) та «Екоменеджмент та екокомунікація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала Міжнародна зимова школа Жана Моне 16 січня 2025

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови

20 травня у Вінниці відбулося загальноміське свято обдарованої молоді «Талант-2019». Привітали юних вінничан із здобутками у навчанні, творчості та спорті вінницький міський голова Сергій Моргунов і заступник голови обласної державної адміністрації  Ігор Івасюк, які вручили молодим талантам почесні відзнаки та грошові премії за сумлінне навчання. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу НУХТ – стипендіати міського голови 21 травня 2019