Н У Х Т

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стало ще на одного кандидата технічних наук більше

17 березня 2018

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стало ще на одного кандидата технічних наук більше

Старший викладач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юрій Доломакін успішно захистив дисертацію «Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Автор розглянув процес змішування складних порошкоподібних компонентів із водою,  запропонував принципово новий робочий орган, розробив теорію процесу, визначив його раціональні параметри.

Отримані результати орієнтовані на використання у виробництві хлібопекарської продукції. Але вони є цікавими і для інших галузей харчової промисловості, наприклад, спиртової, олійної, фармацевтичної, виробництва полімерних матеріалів і складних хімічних композицій.

Велика кількість наукових статей, тез конференцій, патентів дисертанта підтверджують наукову новизну і цінність роботи.

Члени спеціалізованої вченої ради зі спеціальності «Процеси і обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» під час жвавої дискусії підтвердили, що представлена дисертація є актуальною завершеною роботою й одностайно вирішили присудити здобувачу науковий ступінь кандидата технічних наук.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вітає колегу й бажає молодому науковцю нових творчих звершень, а також звертає увагу творчої молоді на подію і запрошує до аспірантури та докторантури на кафедру, де спільно з провідними вченими бажаючі зможуть поринути у надзвичайно захоплюючий світ харчової науки, виконати дослідження і захистити свої ідеї та висновки, отримати почесний науковий ступінь.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У групі Г1а Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося відкрите лабораторне заняття «Будова тканин рослинного та тваринного організму» викладача біології Оксани Стадник. Заняття проводилось із застосуванням мультимедійного обладнання. Студенти, використовуючи мікроскопи, розглянули фіксовані пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 31 січня 2017

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу 20 березня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання

23 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології розпочалися захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання 26 лютого 2018

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

13 вересня у рамках виставок кондитерської та хлібопекарської промисловості Sweets&Bakery Ukraine відбулося нагородження переможців професійного дегустаційного конкурсу кондитерських виробів «Солодкий тріумф» і професійного конкурсу кондитерської упаковки «Тріумф упаковки». Нагадаємо, що участь у конкурсах беруть виробники всіх видів кондитерс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тріумф молодих науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 вересня 2018