Н У Х Т

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стало ще на одного кандидата технічних наук більше

17 березня 2018

На кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стало ще на одного кандидата технічних наук більше

Старший викладач кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юрій Доломакін успішно захистив дисертацію «Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення високоефективного обладнання» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Автор розглянув процес змішування складних порошкоподібних компонентів із водою,  запропонував принципово новий робочий орган, розробив теорію процесу, визначив його раціональні параметри.

Отримані результати орієнтовані на використання у виробництві хлібопекарської продукції. Але вони є цікавими і для інших галузей харчової промисловості, наприклад, спиртової, олійної, фармацевтичної, виробництва полімерних матеріалів і складних хімічних композицій.

Велика кількість наукових статей, тез конференцій, патентів дисертанта підтверджують наукову новизну і цінність роботи.

Члени спеціалізованої вченої ради зі спеціальності «Процеси і обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» під час жвавої дискусії підтвердили, що представлена дисертація є актуальною завершеною роботою й одностайно вирішили присудити здобувачу науковий ступінь кандидата технічних наук.

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вітає колегу й бажає молодому науковцю нових творчих звершень, а також звертає увагу творчої молоді на подію і запрошує до аспірантури та докторантури на кафедру, де спільно з провідними вченими бажаючі зможуть поринути у надзвичайно захоплюючий світ харчової науки, виконати дослідження і захистити свої ідеї та висновки, отримати почесний науковий ступінь.

Опублікований: 17-03-2018
Читайте також:
Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства виходить на захист дисертаційного дослідження 26 червня 2019

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках відкритого засідання гуртка «Клуб менеджерів» відбувся конкурс-презентація бізнес-планів студентів спеціальності «Організація виробництва»  в номінації «Студентські ініціативи». Ініціаторами та організаторами  заходу стали викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Ніна Білик, Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу 23 лютого 2017

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

10 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція професорки кафедри технології молока і молочних продуктів Оксани Кочубей-Литвиненко, до якої долучилися усі викладачі кафедри на чолі із завідувачкою, професоркою Галиною Поліщук. Підтримати колегу прийшли викладачі з кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів – професорка Юлія Камбу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчові добавки та регламенти ЄС щодо їх використання дізналися магістранти освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 10 листопада 2022

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу

Мабуть кожний здобувач освіти прагне постійно навчатися чомусь новому і якомога якісніше опанувати матеріали, представлені викладачами, щоб у подальшому отримати кваліфікацію, яка дасть можливість реалізувати себе в якості успішного фахівця, професіонала своєї справи. Але, як відомо, лише теоретичних знань замало для того, щоб бути всебічно обізнан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу 11 травня 2022