Н У Х Т

Новий креативний підхід кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

07 жовтня 2019

Новий креативний підхід кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки і пакувальної техніки взяла активну участь в організації традиційного осіннього Дня відкритих дверей. Запрошення були розповсюджені серед  загальноосвітніх навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації, батьків зі всієї України.

Під керівництвом завідувача кафедри Анатолія Соколенка колектив представив інтерактивні інформативні експозиції кожного навчального напряму підготовки. Викладачі кафедри та магістри запропонували відвідувачам заходу ґрунтовні відповіді на всі запитання щодо спеціальностей підготовки, умов навчання, можливостей займатися науковою роботою, культурно-масовою діяльністю й перспективами працевлаштування. Детальну інформацію щодо напрямку навчання представили на майстер-класах «Pneumo-music», «PromoBot – machine design».

Отримавши таку ґрунтовну інформацію, учасники майстер-класів скористалися нагодою оглянути матеріально-технічне забезпечення навчального процесу під час екскурсій кафедрою, та на власні очі побачити пропозиції по спеціальностях у рамках спілкування з провідними фахівцями і студентами старших курсів: Людмилою Кривопляс-Володіною, Миколою Якимчуком, Максимом Чепурою, Олександром Вітюком, Дмитром Іващенком.

Отож день був однаково насиченим і цікавим як для «новачків» у світі мехатроніки, так і для тих, хто вже здолав перший щабель на шляху до професійної досконалості. Колектив кафедри має надію, що й тим, й іншим близьке знайомство з кафедрою мехатроніки і пакувальної техніки допоможе зробити вірний вибір і вибудувати своє достойне майбутнє.

Опублікований: 07-10-2019
Читайте також:
На пульсі інновацій

Фахівці кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва. До програми курсів підвищення кваліфікації були включені теми з питань  інноваційних технологій та обладнання для харчових виробництв, поточного с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На пульсі інновацій 15 січня 2018

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

Наближається 8 Березня, і жінки приймають вітання та подарунки від представників сильної статі. У нашому університеті ставлення до жінок особливе, тож ректорат прийняв рішення за зразкове виконання трудових обов’язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності преміювати прекрасну частину нашого колективу з нагоди свята. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята 07 березня 2019

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу

Відбувся довгоочікуваний фінал ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. Найкращі команди – нашого університету та Київського національного університету будівництва і архітектури зустрілися в фіналі на майданчику КНУБА, щоб виявити переможця. Трибуни спорткомплексу були вщент забиті підтримкою нашого суперника. Поєдинок розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – срібний призер ХХ Чемпіонату м. Києва з футзалу 05 травня 2023