Н У Х Т

Від участі у Біотехнологічних студіях до студентства – один крок

20 вересня 2024

Від участі у Біотехнологічних студіях до студентства – один крок

Першокурсники-біотехнологи, що вступили до нашого університеті після участі у профорієнтаційному проєкті факультету біотехнології та екологічного контролю «Біотехнологічні студії», не стомлюються ділитися своїми історіями знайомства з нашим вишем і вступу до нього. Цього разу слово взяла здобувачка групи БТ-1-1 Вероніка Колчева.

Студентка розповіла, як на початку одинадцятого класу почала обирати бажану професію та університет. З розповідей знайомих і соціальних мереж дізналася про НУХТ. А пізніше, на осінніх канікулах, почула про проєкт «Біотехнологічні студії», який реалізувався за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Це була можливість ближче познайомитися з університетом та спеціальністю біотехнолога, якою вона поспішила скористатися.

«У перший день все було досить незнайомим, – згадує Вероніка, – але я швидко звикла завдяки старшим студентам і доброзичливим викладачам. Нам багато розповідали, була можливість практикуватись і зробити багато дослідів руками. Також мені дуже сподобались екскурсії на виробництво та лекції від корпорації «Артеріум». Я ніколи не вигравала у конкурсах, але саме в НУХТі під час вікторин, які були організовані під час проведення Біотехнологічних студій я перемогла і отримала подарунки. Моєму щастю не було меж. Усі наступні дні проходили за хвилинку, бо повертатися до університету дуже хотілось».

А сьогодні Вероніка Колчева – вже здобувачка спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», і переконана, що зробила правильний вибір. Адже програма навчання насичена і цікава, а викладачі – справжні професіонали своєї справи. Особливо першокурсниці подобаються практичні та лабораторні заняття, де наші здобувачі освіти вчаться застосовувати теоретичні знання на практиці, проводячи різні експерименти.

Крім цього, не забуваймо про безліч можливостей для саморозвитку та професійного зростання, що мають наші здобувачі.

Зараз першокурсниця повністю занурена у навчальний процес і з нетерпінням чекає на нові виклики та можливості, які надасть НУХТ. Її мрія – зробити свій внесок у розвиток науки та допомогти у створенні нових біотехнологічних рішень, що сприятимуть поліпшенню життя людей. І ми віримо, що вона втілиться! Бажаємо успіху Вероніці!

Опублікований: 20-09-2024
Читайте також:
Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики

11 березня старша викладачка кафедри фізики Інна Гуцало прочитала відкриту лекцію «Молекулярно-кінетична теорія ідеальних газів» з дисципліни «Фізика для харчових технологій» для груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція, враховуючи епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професіоналізм і педагогічну майстерність демонструють викладачі кафедри фізики 12 березня 2021

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Дистанційне навчання, звичайно, не є заміною очного та ніколи не планувалося на довгострокову перспективу, але воно може і повинно стати ефективним інструментом не тільки під час карантину. Нашим викладачам довелося прийняти цей виклик та швидко адаптуватися до нових реалій, коли питання розвитку дистанційної освіти набуло неабиякої актуальності. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички з викладання під час дистанційного навчання удосконалюють педагоги Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2020

Наукові будні наших аспірантів

Наші аспіранти активно ведуть свої наукові пошуки й користуються усіма можливостями, що дає їм академічна мобільність. Зокрема, здобувач вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю «Харчові технології» Валентин Чорний (науковий керівник – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра) розпочав 2022 рі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові будні наших аспірантів 11 січня 2022

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

У залі засідань ректорату відбулося урочисте нагородження переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2024-2025 навчального року. Нагадаємо, серед переможців Конкурсу – здобувачі освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручено відзнаки переможцям конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 22 травня 2025