Н У Х Т

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект»

25 жовтня 2023

Випускники-рекламісти поділилися досвідом зі здобувачами на конкурсі «НЕштучний інтелект»

На честь Дня рекламіста кафедра маркетингу організувала для здобувачів творчий конкурс робіт «НЕштучний інтелект». У ньому взяли участь студенти-рекламісти 1-4 курсів, які розробляли рекламні креативи для продуктів здорового харчування, згенерованих із допомогою ШІ.

Визначення переможців відбувалося в два етапи: спочатку за роботи голосували всі охочі в соцмережах, а потім до справи долучилося експертне журі під час зум-зустрічі із фінальною презентацією робіт.

На такому серйозному «рекламному Євробаченні» й журі мало бути неупередженим і кваліфікованим. Тож до його складу увійшли магістранти 1-2 курсів та випускники освітньої програми «Реклама та зв'язки з громадськістю», що вже працюють у цій сфері. Вони оцінили конкурсні роботи студентів і поділилися з ними секретами майстерності з власного досвіду.

Отже, вітайте переможців!

1 місце – Діана Скітович (1 курс) – фітнес-батончик «Міцний горішок»;

2 місце – Євгенія Шеремет (4 курс) – продукт для корисного сніданку «Nutri Dzenn»;

3 місце – Каміла Серебреннікова (1 курс) – йогурт «Vataberry boosters».

Також були відзначені роботи усіх інших учасників, але конкуренція – безжальна справа

Колектив кафедри і здобувачі освіти вдячні всім, хто розділив разом із ними свято найкреативнішої професії. Усім натхнення та приголомшливих ідей!

Опублікований: 25-10-2023
Читайте також:
Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів 08 листопада 2019