Н У Х Т

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

26 березня 2019

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

25 березня учні-старшокласники відвідали День гостинності, який вперше організовували студенти та викладачі 10 випускових  кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій. На цей захід були запрошені випускники професійних ліцеїв і шкіл України та їх батьки. Наші майбутні студенти змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту, відвідати аудиторії, лабораторії протягом змістовної екскурсії. А ще – дізналися про цікаві нюанси для вступників 2019!

Родзинкою Дня гостинності стала екскурсія по випускових кафедрах, адже вступники мали можливість поринути у атмосферу, де панує дух творчості, наснаги і активності під час проведення цікавих експериментів, які характеризували основні принципи і особливості всіх технологій, що є у харчовій галузі.

Школярі брали активну участь у майстер-класах та мали можливість скуштувати багато корисних харчових продуктів, крім того, спостерігали за технологічними процесами підготовки технологічної води для підприємств харчової промисловості, висушування, заморожування та зберігання готової продукції, міні-виробництва кукурудзяних паличок, органічного майонезу, мармеладу. Ознайомилися з особливостями проведення дегустації фруктового желе, цукерок, солодковершкового і шоколадного масла, пива, вина, безалкогольних напоїв, чіпсів і ковбасних виробів.

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ старанно готувався до зустрічі своїх гостей й сподівається, що візит школярів до нашого вишу був для них цікавим, змістовним, запам’ятається надовго і допоможе визначитися зі своєю майбутньою професією.

Опублікований: 26-03-2019
Читайте також:
Як нові технології і соціальна відповідальність державних та приватних установ рухають технічний прогрес та сприяють освітньому процесу

Викладачі Вінницького коледжу НУХТ, автори проекту «SMART-КАБІНЕТ ФІЗИКИ» Руслан Тичук і Сергій Драганович вважають що, важливо сьогодні в навчанні використовувати найновіші технічні тренди та за допомогою засобів мікроелектроніки отримувати корисні і практичні для життя знання з фізики. На основі таких міркувань вони вводять в освітній процес не п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як нові технології і соціальна відповідальність державних та приватних установ рухають технічний прогрес та сприяють освітньому процесу 29 травня 2018

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання

У минулому навчальному році дистанційне навчання в університеті перейшло в активну фазу й перестало бути частиною навчального процесу тільки у філіях НУХТ, розташованих в регіонах країни, – впродовж шести тижнів на початку другого семестру усі студенти університету знаходилися на дистанційній формі навчання. Ґрунтовний аналіз, здійснений після заве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочався з дистанційного навчання 10 січня 2017

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України

22 листопада 2021 р. у рамках викладання дисципліни «Інструментальні та фізико-хімічні методи кількісного та якісного аналізу» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «доктор філософії» зі спеціальності 181 «Харчові технології» заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН України, докторка технічних наук Ірина ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів освітнього ступеня «доктор філософії» від науковиці Інституту продовольчих ресурсів НААН України 23 листопада 2021

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція професорки Державного торговельно-економічного університету Діни Федорової для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» у рамках вивчення дисципліни «Органічні харчові продукти спеціального призначення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один гостьовий лекторій на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 квітня 2023