Н У Х Т

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

26 березня 2019

День гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

25 березня учні-старшокласники відвідали День гостинності, який вперше організовували студенти та викладачі 10 випускових  кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій. На цей захід були запрошені випускники професійних ліцеїв і шкіл України та їх батьки. Наші майбутні студенти змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою інституту, відвідати аудиторії, лабораторії протягом змістовної екскурсії. А ще – дізналися про цікаві нюанси для вступників 2019!

Родзинкою Дня гостинності стала екскурсія по випускових кафедрах, адже вступники мали можливість поринути у атмосферу, де панує дух творчості, наснаги і активності під час проведення цікавих експериментів, які характеризували основні принципи і особливості всіх технологій, що є у харчовій галузі.

Школярі брали активну участь у майстер-класах та мали можливість скуштувати багато корисних харчових продуктів, крім того, спостерігали за технологічними процесами підготовки технологічної води для підприємств харчової промисловості, висушування, заморожування та зберігання готової продукції, міні-виробництва кукурудзяних паличок, органічного майонезу, мармеладу. Ознайомилися з особливостями проведення дегустації фруктового желе, цукерок, солодковершкового і шоколадного масла, пива, вина, безалкогольних напоїв, чіпсів і ковбасних виробів.

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ старанно готувався до зустрічі своїх гостей й сподівається, що візит школярів до нашого вишу був для них цікавим, змістовним, запам’ятається надовго і допоможе визначитися зі своєю майбутньою професією.

Опублікований: 26-03-2019
Читайте також:
Із завершенням важливого етапу життя приймають вітання випускники Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету відбулося вручення дипломів, на яке у актовій залі зібралися викладачі, студенти, батьки. Розпочався захід виконанням державного гімну України. Директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент, заслужений працівник освіти України Михайло Григорців звернувся...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із завершенням важливого етапу життя приймають вітання випускники Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 11 липня 2019

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся черговий науковий семінар. Цього разу гостьовим спікером виступив маркетолог закладів ресторанного господарства та сервісу доставки «Піца Хата» Станіслав Григоренко. Тема наукового івенту – «Стратегії залучення клієнтів та статистика відновлення замовлень у період військового стану». На семінарі розг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетинг ресторанних послуг обговорили на науковому семінарі кафедри готельно-ресторанної справи 02 грудня 2022

Синергія викладацько-студентської профорієнтації кафедри готельно-ресторанної справи

Викладацько-студентська профорієнтаційна команда кафедри готельно-ресторанної справи активно запрошує на День вступника НУХТ. Серію профорієнтаційних візитів до освітніх закладів м. Києва і Київської області розпочала завідувачка кафедри Лариса Шаран із ліцею №80 Печерського району м. Києва, з яким тісно співпрацює випускова кафедра протягом декіл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія викладацько-студентської профорієнтації кафедри готельно-ресторанної справи 19 вересня 2024

Фінансисти та обліковці в Музеї грошей НБУ

Із метою поглибленого вивчення дисциплін викладачі кафедри фінансів та кафедри обліку і аудиту щорічно в процесі навчання проводять для здобувачів освіти екскурсії до фінансових установ, відвідують разом з ними музеї та виставки, організовують зустрічі з фінансовими експертами та науковцями. Нині доценти Юрій Кулинич та Людмила Духновська разом із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансисти та обліковці в Музеї грошей НБУ 08 лютого 2024