Н У Х Т

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

04 квітня 2022

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, Відень) щодо надання допомоги в цей тяжкий час, зумовлений збройним варварським нападом рф на Україну.

Керівник проєкту з австрійської сторони Роланд Людвіг забезпечив аспірантку житлом, посприяв зі вступом на навчання за програмою PhD університету BОКU та продовженням наукових досліджень у його лабораторії. Згідно з умовами вступу на PhD-програму здобувачка повинна освоїти 20 кредитів ECTS в австрійському університеті та підготувати дисертаційну роботу.

Після перемоги України над рашистськими окупантами, Ганна повернеться до нашого університету для завершення навчання в аспірантурі та захисту дисертації. 

Опублікований: 04-04-2022
Читайте також:
Усе про систему управління якістю випробувань харчових продуктів в акредитованій лабораторії

На запрошення гарантки освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», лекторки навчальної дисципліни «Організація роботи виробничих і випробувальних лабораторій», доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Світлани Усатюк заступниця завідувачки лабораторії досліджень хіміко-біологічних чинників Українського державно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про систему управління якістю випробувань харчових продуктів в акредитованій лабораторії 03 грудня 2024

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик»

Здобувачі спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» 2-го та 3-го року навчання поспілкувалися з головним колористом ТОВ «Астра-Косметик» Іриною Івченко на тему «Барвники та пігменти в декоративній косметиці». Зустріч була організована доценткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про барвники та пігменти в декоративній косметиці розповіла здобувачам-хімтехнологам фахівчиня ТОВ «Астра-Косметик» 24 травня 2021

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками

Здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» Захар Борковський відвідав у своєму рідному місті Львів на площі Ринок перший Львівський фермерський ярмарок, на якому були представлені овочі, фрукти, м'ясна та молочна продукція. Поряд зі звичайними продуктами був представлений широки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками 02 вересня 2020

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України

Академічна стипендія Президента України – найвища відзнака для здобувачів освіти-відмінників навчання, які мають вагомі навчальні і наукові здобутки, представників елітарного студентства нашого університету з активною життєвою і громадською позицією. У цьому семестрі серед стипендіатів Президента України – здобувачка магістерського рівня вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – стипендіатка Президента України 25 вересня 2023