Н У Х Т

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

30 листопада 2023

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

Вчимося долати сьогоднішні виклики заради кращого майбутнього! Доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, Оксана Вашека та Богдан Пащенко взяли активну участь у LEAN Global Connection 2023 – найбільшому у світі онлайн-заході з ощадливого виробництва та LEAN-мислення.

Протягом останнього десятиліття людство стикається із все більш серйознішими загрозами – пандемія ковіду, найвища за останні десятиліття інфляція, постійні перебої в ланцюгах поставок, зростаючі зміни клімату, непередбачувані наслідки впровадження штучного інтелекту та масштабні війни, розпочаті росією в Україні та терористами хамас в Ізраїлі. Ці нові глобальні загрози та виклики створюють ситуацію, у якій світові економіки намагаються вистояти, компанії знайти й утримати талановитий персонал, розробити правильні продукти та послуги, а також узгодити свою стратегію зі сучасною ефективною діяльністю. Ощадливе виробництво може стати одним із дієвих інструментів у подоланні зазначених загроз, адже LEAN-мислення – це донесення максимальної цінності до споживача через мінімізацію втрат і безперервне покращення.

Цього року на Lean Global Connection були представлені організації з усього світу: IKEA, Mercedes-Benz, Crocs, Avianca, Х'юстонський продовольчий банк, Medair, Coloplast, Proditec, TechnipFMC, Lean Global Network, Lean Enterprise Academy, Lean Institute Ukraine та багато інших. Вони використовують практики LEAN-мислення для ефективного вирішення ключових викликів. Зокрема таких як: подолання наслідків бойових дій для економіки та суспільства; навігація цифровим ландшафтом в епоху штучного інтелекту; подолання збоїв у ланцюгах поставок; зелена революція: боротьба зі зміною клімату; підвищення продуктивності; узгодження стратегії з діяльністю; охорона здоров'я, продовольча безпека, прагнення до сталого розвитку; розроблення нових продуктів і послуг для клієнтів

Викладачі кафедри збагатилися новим цінним досвідом, мали можливість долучитися до обговорення нагальних світових проблем та отримали знання й навички потрібні для їх вирішення і подолання. Вони вдячні організаторам за підтримку України та проведення таких потрібних і крутих заходів, і дякують ЗСУ за можливість долучитися.

Опублікований: 30-11-2023
Читайте також:
Підсилюємо матеріально-технічну базу

Асистенти кафедри електропостачання та енергоменеджменту, доктори філософії Володимир Романюк і Владислав Шпак та старший викладач кафедри, доктор філософії Петро Зінькевич зібрали комбінований стенд для дослідження роботи пристроїв автоматичного ввімкнення резерву (АВР), які були надані партнером кафедри, компанією-виробником CHINT. Пристрої АВР ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсилюємо матеріально-технічну базу 03 липня 2025

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022

Рекламні технології на черговому засіданні Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club на цікаву та захоплюючу тему «Advertising techniques», традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Засідання розпочалося з уточнення тематичної лексики для збагачення словникового запас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекламні технології на черговому засіданні Еnglish speaking club 23 листопада 2018

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі

30 листопада старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко мала чудову нагоду стати учасником практичного вебінара «How languages are learned: Language learning Experience» («Як вивчаються мови: Досвід вивчення мови»), організованого International House Kyiv, лідером у навчанні англійської та підвищення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективні методики викладання іноземних мов опановують наші викладачі 30 листопада 2021